Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Polstry ( podsedáky ) na zahradní nábytek Počet produktů: 50

  • Polstry na židle a křesla

    Měkké polstry a podsedáky na zahradní židle / křesla z kovu, dřeva, umělého ratanu. Modely s vysokým i nízkým opěradlem. Na pevná i polohovací křesla.

    Zdá se Vám Vaše zahradní židle, nebo křeslo příliš tvrdé, případně je Vám v chladnějších dnech při sezení venku zima? Pak není nic jednoduššího, než si pořídit měkký polstr, které u nás najdete v nejrůznějších barvách a provedeních od levných tenších až po luxusní vysoké polstry a podsedáky, které mají ve většině případů potah na zip. Je tudíž možno potah jednoduše sejmout a vyprat. Pokud máte zahradní nábytek pod střechou, pak Vám budou dostačovat i levné polstry na židle a křesla. Pokud je Váš nábytek vystaven rozmarům počasí, pak doporučujeme pořízení spíše dražších modelů s potahem vyrobeným v kombinaci polyesteru a jiného materiálu se speciální vodoodpudivou úpravou, díky které je voda do polstrování nevsakuje, ale stéká po něm dolů- tím je minimalizována tvorba plísní, ale také skvrn. Polstry na zahradní židli, nebo křesla pak zůstanou dlouhodobě jako nové.

  • Polstry na lehátka

    Měkké pohodlné polstry na zahradní lehátka- modely levné i luxusní se snímatelným a pratelným potahem.

    Zdá se Vám Vaše zahradní lehátko příliš tvrdé, případně je Vám v chladnějších dnech na něm zima? Pak není nic jednoduššího, než si pořídit měkký polstr na zahradní lehátko, které u nás najdete v nejrůznějších barvách a provedeních od levných tenších až po luxusní vysoké polstry, které mají ve většině případů potah na zip. Je tudíž možno potah jednoduše sejmout a vyprat. Pokud máte lehátko pod střechou, pak Vám budou dostačovat i levné polstry s bavlněným potahem. Pokud je Váš nábytek vystaven rozmarům počasí, pak doporučujeme pořízení spíše dražších modelů s potahem vyrobeným v kombinaci polyesteru a jiného materiálu se speciální vodoodpudivou úpravou, díky které je voda do polstrování nevsakuje, ale stéká po něm dolů- tím je minimalizována tvorba plísní, ale také skvrn. Polstr na zahradní lehátko doporučujeme vybírat nejen z hlediska pohodlí, ale také vzhledu- ideální je barvu polstru sladit s okolím- např. s fasádou, slunečníkem, nebo květinovým záhonem.

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 50 položek

Měkké polstry přidají zahradnímu nábytku teplo a měkkost - tenší i silné provedení včetně modelů se snímatelným pratelným potahem.

Vybíráte zahradní nábytek, nebo jste si jej už koupili, ale chybí Vám u něj měkkost, nebo je Vám při posezení na něm během chladnějších dnů zima? Jednoduchým řešením je pořízení venkovních polstrů na zahradní nábytek, které lze u nás zakoupit na židle, křesla a lehátka. Nabízíme jak levná, povětšinou tenší provedení s potahem z bavlny, tak i silnější, vysoké provedení včetně modelů s potahem na zip, který je možno jednoduše sejmout a vyprat. Tyto dražší podsedáky a polstry mají potah ve většině případů vyroben z kombinace polyesteru a jiného umělého materiálu vyrobeného tak, aby co nejlépe odolával vodě. Voda pak po těchto dražších polstrech jednoduše stéká dolů a nemám tendence se do nich vsakovat, což mimo jiné také zmírňuje tvorbu skvrn. Podsedáky, polštáře a polstry najdete v různých barvách a rozměrech.