Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Venkovní stoly na zahradu, terasu, balkon pevné i rozkládací Počet produktů: 141

  • Dřevěné zahradní stoly

    Venkovní stoly z masivního dřeva v pevném i rozkládacím provedení. Vhodné na balkon, terasu, zahradu, do pergoly...

    Pokud trváte na přírodním vzhledu zahradního nábytku, pak je dřevo jasnou volbou. Dřevěné zahradní stoly jsou bytelné a především provedení z exotických dřev, jako je teak, nebo eukalyptus se pyšní velmi dlouhou životností při nízkých nárocích na pravidelnou údržbu. Navíc není problém najít v nabídce provedení nejrůznějších tvarů včetně kulatých, osmiúhelníkových, čtvercových, nebo obdélníkových a problémem není ani skládací konstrukce, nebo speciální rozkládací provedení, které umožňuje zvětšit šířku stolu např. při nejrůznějších oslavách a setkáních s větším počtem přátel. Ale nezapomínejte, že dřevo je přírodní materiál a stoly z něj vyrobené opravdu nestačí jen občas otřít vlhkým hadrem, jako je tomu například u plastového nábytku. Dřevěné stoly z klasických dřev z evropských lesů (nejčastěji je používaná borovice) je nutno jednou za čas důkladně očistit, lehce přebrousit a natřít lakem na dřevo. Stoly z tvrdých exotických dřev (eukalyptus, teak) pak doporučujeme 1x ročně důkladně očistit a ošetřit teakovým olejem, nebo ještě lépe přípravkem typu teak protektor na teakové dřevo.

  • Kovové zahradní stoly

    Menší kovové venkovní stolky na balkon i velké zahradní kovové jídelní stoly na terasu, nebo pod pergolu. Provedení kulaté i čtvercové / obdélníkové. Z tahokovu i klasické.

    Pokud hledáte extrémně odolný stůl na zahradu, terasu, nebo balkon, případně Vám jde o moderní a elegantní vzhled, pak bude pro Vás kovový zahradní stůl jistě správnou volbou. Stačí si jen vybrat správný typ. Nabízíme jak levné celokovové stoly s drátěnou horní deskou (tzv. tahokov), které se hodí díky jejich odolnosti nejen pro využití na zahradě, ale v podnikatelské sféře (zahrádky restaurací, terasy hotelů, penzionů, venkovní akce apod.), tak i elegantnější venkovní kovové stoly se skleněnou horní deskou, které jsou ideální na terasy umístěné především u moderních novostaveb. Ke kovovému stolu si u nás vyberete i židli ze stejného, nebo zcela jiného materiálu- záleží jen na Vašich preferencích.

  • Plastové zahradní stoly

    Pevné i skládací plastové venkovní stoly a stolky na zahradu, terasu, nebo balkon. Levné stoly kulaté, oválné, čtvercové i obdélníkové.

    Plast je materiálem, okolo kterého se vedou často vášnivé debaty. Na zahradní plastové stoly část z nás nedá dopustit, jiný by jej v zahradě nikdy nechtěli ať už z důvodu vzhledu, nebo nižší trvanlivosti, na kterou jsme byli v minulosti u některých kusů zvyklí. Jednoznačný faktem ale je, že plasty ušly za poslední roky dlouhou cestu a stoly z nich vyrobené jsou velmi kvalitní, odolné a mají dlouhou životnost (moderní plasty, ze kterých je nábytek v naší nabídce vyroben obsahují totiž UV filtr, který zabraňuje průchodu slunečních paprsků do materiálu a tím jeho křehnutí. Materiál tak zůstává stále pevný a navíc nebledne). Moderní plasty se dají probarvit nejrůznějšími odstíny barev, takže nemusí jít jen o plastové stoly v zelené, bílé, nebo hnědé barvě, ale lze dosáhnout velmi věrné imitace dřeva jak z hlediska barvy, tak i struktury materiálu. V naší nabídce najdete nejen zahradní plastové stoly, ale i židle.

  • Skleněné zahradní stoly

    Elegantní zahradní skleněné stoly / kovové stoly se skleněnou deskou na zahradu, terasu, nebo na balkon.

    Ze skla používaného ke konstrukci zahradních stolů má velká část lidí obavy, avšak tyto nejsou namístě, protože jsou horní skleněné desky vyráběné z tvrzeného bezpečnostního skla a testované státními zkušebnami, takže vydrží i velké zatížení. Výhodou skla je jeho odolnost vůči otěru a poškození, stejně jako elegantní vzhled (především v kombinaci s kovovým rámem). Stoly se skleněnou deskou působí moderně a doporučujeme je především k novostavbám a jednoduše laděným moderním zahradám. Můžete si vybírat sklo nejen v klasickém čirém provedení, ale také černě zbarvené, mléčné, nebo s jemnou strukturou. Ke skleněnému stolu pak můžete u nás vybrat i vhodné židle- ideální jsou pro tyto účely kovové židle s hlinkovým rámem a polstrováním z umělé textilie, které ke sklu dobře ladí. 

  • Stoly ze Sevelitu
  • Ratanové stoly
na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 141 položek

Malé zahradní stolky na balkon i velké jídelní stoly na terasu, nebo pod pergolu. Provedení pevné i rozkládací, nízké i vysoké.

Pokud na zahradě nepracujete, pak trávíte spoustu času sezením na zahradní židli u stolu. Venkovní stůl se tak stává určitým středobodem zahrady a proto je nutno jej pečlivě vybírat. Z těchto důvodů se snažíme přinést co největší nabídku stolů z nejrůznějších materiálů, jako jsou plast, kov, polyratan, Werzalit, Sevelit, případně stolů s horní skleněnou deskou. Krom materiálu je důležitý rozměr stolu, který určuje, kolik lidí se k němu vejde a výška horní desky od země, která musí být dostatečná na to, aby nedocházelo ke kolizi s Vašimi koleny a posezení u stolu tak mohlo být maximálně pohodlné. Krom klasických konstrukcí u nás najdete i skládací modely s odpojitelnými nohami, nebo oblíbené rozkládací provedení, u kterého je možno měnit délku stolu.