Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Vánoční dekorace - velký svítící jehlan, venkovní / vnitřní - voděodolný, LED diody, 90 cm

Litujeme, ale tento produkt je v tuto chvili nedostupný, nicméně je pravděpodobné, že jej bude možno opět objednat za několik dnů nebo týdnů. Konkrétní datum naskladnění tohoto produktu Vám ale v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Můžete rovněž nahlédnout do kompletní kategorie Světelná vánoční výzdoba a vybrat si jiné zboží, které Vám padne do oka (možno přejít na tuto kategorii přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

Přejít do kategorie Světelná vánoční výzdoba

Cena: 579 Kč (Poslední známá cena)

Více informací

Světelná pyramida je vybavena napájením odolným proti povětrnostním vlivům, takže ji můžete umístit i do venkovního prostoru - dekorace je odolná proti povětrnostním vlivům a odolává teplu, slunci, dešti, sněhu i chladu. Dtačí ji nastavit a zapojit do zásuvky. Integrován je praktický časovač. Nastavte ji na 6 hodin, po nichž následuje 18 hodinová přestávka. 60 energeticky úsporných bílých LED diod vytváří atmosféru a útulné prostředí. Přívodní kabel 5 metrů, průhledný kabel, třída ochrany IP44 CE.

 Technické údaje:

  • výška: 90 cm
  • počet LED diod: 60 
  • barva světla: studeně bílá
  • napájecí kabel: 5 m
  • barva kabelu: průhledná
  • ochrana napájení: IP 44 CE / GS

Obsah balení:

  • 1 x jehlan

Tento produkt Vánoční dekorace - velký svítící jehlan, venkovní / vnitřní - voděodolný, LED diody, 90 cm najdete v kategorii Světelná vánoční výzdoba, kde si můžete vybrat z dalších podobných produktů.

19 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: