Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Posilovací stroj na nohy a celé tělo Movit

Litujeme, ale tento produkt je v tuto chvili nedostupný, nicméně je pravděpodobné, že jej bude možno opět objednat za několik dnů nebo týdnů. Konkrétní datum naskladnění tohoto produktu Vám ale v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Můžete rovněž nahlédnout do kompletní kategorie Fitness a posilování a vybrat si jiné zboží, které Vám padne do oka (možno přejít na tuto kategorii přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

Přejít do kategorie Fitness a posilování

Cena: 1 754 Kč (Poslední známá cena)

Více informací

Posilovací stroj MOVIT

Movit posilovací stroj umožňuje jedinečný klouzavý pohyb nohou do stran, kombinovaný s působením gravitace. Během cvičení zapojíte velmi intenzivně práci svalstva nohou, hýždí a břišních svalů. Pomůže vám vytvarovat sexy nohy i bříško. Uvidíte, že cvičení na posilovacím stroji je velmi snadné, a navíc i zábavné.  Pomůže Vám  docílit vysněné postavy, zeštíhlíte a zpevníte nohy, zadeček i bříško.

Je perfektním a rychlým řešení pro posílení Vašich nohou a těla! Jednoduchý obloukový pohyb zvládne opravdu každý, používání a cvičení na posilovacím stroji MOVIT je tak snadné! Navíc při cvičení dochází k posílení kardiovaskulárního systému a cvičemím aktivujete svůj metabolismus.

 

Výrobek je vhodný pouze k aktivnímu domácímu použití, není určen k profesionálnímu tréninku, pro komerční účely a  vyšší výkonnostní zatížení.


Technické údaje:

  • rozměry: 64 - 99 x 46 x 106 cm

 

  • rozměry: 63 x 43 x 28 cm
  • šířka rukojeti: 11,5 cm
  • nosnost: 110 kg
  • rozměry základní desky: 12,5 x 33 cm
  • ROHS, CE


Obsah balení:

  • 1 x posilovací stroj MOVIT
  • 1 x německý montážní návod

 

Tento produkt Posilovací stroj na nohy a celé tělo Movit najdete v kategorii Fitness a posilování, kde si můžete vybrat z dalších podobných produktů.

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: