Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Plynový gril G21 Texas BBQ 3 hořáky

Litujeme, ale tento produkt je v tuto chvili nedostupný, nicméně je pravděpodobné, že jej bude možno opět objednat za několik dnů nebo týdnů. Konkrétní datum naskladnění tohoto produktu Vám ale v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Můžete rovněž nahlédnout do kompletní kategorie Plynové grily a vybrat si jiné zboží, které Vám padne do oka (možno přejít na tuto kategorii přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

Přejít do kategorie Plynové grily

Cena: 6 350 Kč (Poslední známá cena)

Více informací

Plynový gril G21 Texas BBQ je vybaven systémem Flame Tamer a třemi hlavními nerezovými hořáky s elektrickým zapalováním a plynovou regulací, každý o maximálním výkonu 3,15 kW.

V dnešní době se grilování a pořádání grilovacích garden party se zahradními grily těší v České republice velké oblibě. Kromě klasického grilování na dřevěném uhlí je velmi rozšířené grilování právě na plynovém grilu. Grilování na plynových grilech je moderním a hlavně praktickým řešením, které neztrácí na kráse grilování. 

Zahradní plynové grily mají jednoduché použití a pokrmy na nich může připravovat každý. Stačí pouze připojit láhev s plynem a gril je ihned připraven k používání. Každý jistě ocení také to, že po grilování v plynovém grilu nemusíte uklízet popel a další zbytky po dřevěném uhlí. 

Plynové grily G21 Texas BBQ jsou pojízdné a jsou vybaveny odklápěcím krytem grilovací plochy a odkládacími poličkami na obou stranách. 

Gril má vestavěný a zároveň velmi praktický teploměr pro zjištění optimální teploty grilování, který je zabudovaný ve víku grilu.  

Systém Flame Tamer
Přímo nad hořáky je umístěn kovový profil, který zabraňuje skapávání tuku mezi plameny a jeho vzplanutí. Zároveň zabraňuje přímému ohřevu mřížky pouze v místě hořáku, nedochází tak k přehřívání pouze jedné části mřížky, ale celá mřížka se vyhřívá rovnoměrně. Případný tuk skapávající z grilovaného masa stéká po stěnách grilu do odkapávací misky ve spodní části grilu, což prodlužuje životnost hořáků. 

K zahradnímu grilu od nás zdarma obdržíte spojovací hadici k plynové lahvi a redukční ventil.

Parametry:

Hlavní hořák: 3 x 
Celkový výkon: 9,45 kW/hod
Hmotnost: 26 kg 
Hmotnost balení: 30 kg

Rozměry:

Grilovací prostor: 53 x 40 cm
Velikost grilu: 127 x 56 x 105 cm
Rozměr balení: 77 x 66 x 48 cm
Grilovací mřížka: 2 120 cm2

Obsah balení: 

Zahradní plynový gril
Spojovací hadice k plynové lahvi
Redukční ventil

Tento produkt Plynový gril G21 Texas BBQ 3 hořáky najdete v kategorii Plynové grily, kde si můžete vybrat z dalších podobných produktů.

10 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: