Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Rehabilitační inverzní lavice pro cvičení, nosnost 136 kg

Rehabilitační inverzní lavice pro cvičení, nosnost 136 kg Zobrazit větší
Litujeme, ale tento produkt je v tuto chvili nedostupný, nicméně je pravděpodobné, že jej bude možno opět objednat za několik dnů nebo týdnů. Konkrétní datum naskladnění tohoto produktu Vám ale v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Můžete rovněž nahlédnout do kompletní kategorie Fitness a posilování a vybrat si jiné zboží, které Vám padne do oka (možno přejít na tuto kategorii přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

Přejít do kategorie Fitness a posilování

Cena: 4 372 Kč (Poslední známá cena)

Více informací

Inverzní lavice (autotrakční lehátko) je výborná rehabilitační pomůcka na uvolnění páteře, svalů a kloubů. Jedná se o nejúčinnější způsob, jak si uvolnit bloky na páteři, uvolnit svaly v horní části těla a uvolnit klouby horních končetin otočením těla hlavou dolů, pomocí nohou ukotvených v držáku. Otočením dojde k účinnému uvolnění páteře a ke srovnání obratlů. Cvičení napomáhá od bolesti všech částí páteře tím, že se obratle při visu roztáhnou a dostávají se do správné poloh vůči sobě. Cvičením na lavici se uvolňují i meziobratlové ploténky, které způsobují bolest zad pokud nejsou ve správné poloze. Také dochází k uvolnění svalů a dýchacích cest. Lavice slouží jako moderní rehabilitační pomůcka, která umožňuje uvolnit svaly a zmírnit bolesti zad. Lavice umožňuje viset bezpečně hlavou dolů bez pomoci druhé osoby. Zmírňuje tlak meziobratlových a zádových svalů. Pohodlí a bezpečnost lavice jsou zvýšené, pomocí možnosti pevné fixace nohou. Díky možnosti sklopení, je vhodná i do menších domácností. Cvičení na lavici je bezpečné díky pevnému stabilnímu rámu a díky bezpečnostnímu popruhu, který drží tělo na podložce pod zády.

Technické údaje:

  • Lavici lze použít do max.výšky postavy 200 cm.
  • Nosnost 136 kg.
  • Rozměry, ve složeném stavu, jsou - šířka 70 cm, výška 195 cm a délka 85 cm.
  • Lavice má po sklopení pro uložení na výšku 35 cm ( v leže ).
  • Rozměry kartonu 133x77x15 cm.
  • Hmotnost lavice včetně kartonu 22 kg.

Obsah balení:

  • 1 x lavice

Tento produkt Rehabilitační inverzní lavice pro cvičení, nosnost 136 kg najdete v kategorii Fitness a posilování, kde si můžete vybrat z dalších podobných produktů.

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: