Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Velký dětský traktor na šlapání, s vozíkem, barevný, od 3 let

Litujeme, ale tento produkt je v tuto chvili nedostupný, nicméně je pravděpodobné, že jej bude možno opět objednat za několik dnů nebo týdnů. Konkrétní datum naskladnění tohoto produktu Vám ale v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Můžete rovněž nahlédnout do kompletní kategorie Dětská vozítka a vybrat si jiné zboží, které Vám padne do oka (možno přejít na tuto kategorii přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

Přejít do kategorie Dětská vozítka

Cena: 1 695 Kč (Poslední známá cena)

Více informací

Šlapací traktor G21 Classic s vlečkou žluto/modrý

Dětský šlapací traktor G21 Classic s vlečkou je určen malým řidičům již od 3 let. Traktor je vyroben z vysoce odolného plastu, takže je určen na venkovní, ale i vnitřní užití. Barva je zářivě žluto modrá s červenými detaily.

Šlapadlo je poháněno řetězovým převodem ukrytým v těle vozu. Řízení kol zajišťuje pohodlně umístěný volant s klaksonem. Plastové sedátko je umístěno 34 cm nad zemí a je možné ho posunout dopředu nebo dozadu podle velikosti dítěte.

V zadní části traktoru G21 je umístěno závěsné zařízení, ke kterému můžete snadno připojit vlečku G21, která je součástí balení. Vlečka slouží malým traktoristům k nakládání a převážení různých potřebných věcí, např. písku nebo kamínků.

Parametry:

Nosnost: 25 kg
Barva: žluto/modrá
Materiál: plast
Rozměry: délka 85 cm, šířka 45 cm, výška 55 cm
Rozměry vlečky: délka 40 cm, šířka 35 cm, hloubka 15 cm, výška 26 cm
Výška od země k sedátku: 34 cm
Vhodné pro děti od 3 let

Technické informace:

  • Materiál: Plast
  • Vhodné od: 3 let

Tento produkt Velký dětský traktor na šlapání, s vozíkem, barevný, od 3 let najdete v kategorii Dětská vozítka, kde si můžete vybrat z dalších podobných produktů.

1 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: