Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Úložný regál do interiéru / exteriéru, plast, nosnost 400 kg, 187x90x60 cm

Litujeme, ale tento produkt je v tuto chvili nedostupný, nicméně je pravděpodobné, že jej bude možno opět objednat za několik dnů nebo týdnů. Konkrétní datum naskladnění tohoto produktu Vám ale v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Můžete rovněž nahlédnout do kompletní kategorie Plastové policové regály a vybrat si jiné zboží, které Vám padne do oka (možno přejít na tuto kategorii přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

Přejít do kategorie Plastové policové regály

Cena: 2 457 Kč (Poslední známá cena)

Více informací

Sháníte opravdu velký policový regál z kvalitního plastu ideální do garáží či skladů? Plastový regál PLUS XL s pěti policemi unese i celé krabice šanonů, pneumatiky, motorovou pilu nebo například pytle se zeminou.​ - každá z 5 poliček unese až 80 kg- regály se mezi sebou dají spojovat v pevný regálový systém- snadná montáž bez potřeby nářadí- balení obsahuje i součástky pro přimontování ke zdi- zvýšené nohy umožňují zametení podlahy pod regálem- vzhledem ke své velikosti je vhodný do garáží a skladů- pro uskladnění těžkého nářadí, pytlů se sádrou i zeminou, hadic, kbelíků s barvou apod.

Technické údaje:

  • výška výrobku: 187cm
  • šířka výrobku: 90cm
  • délka výrobku: 60cm
  • nosnost: 80kg (jedna police)
  • materiál: plast
  • barva: černá

Obsah balení:

  • 1x regál PLUS XL/5

Tento produkt Úložný regál do interiéru / exteriéru, plast, nosnost 400 kg, 187x90x60 cm najdete v kategorii Plastové policové regály, kde si můžete vybrat z dalších podobných produktů.

15 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: