Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Přenosný skládací stůl v kufříku, hliník, nastavitelná výška, 120x60 cm

Litujeme, ale tento produkt je v tuto chvili nedostupný, nicméně je pravděpodobné, že jej bude možno opět objednat za několik dnů nebo týdnů. Konkrétní datum naskladnění tohoto produktu Vám ale v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Můžete rovněž nahlédnout do kompletní kategorie Zahradní stoly a vybrat si jiné zboží, které Vám padne do oka (možno přejít na tuto kategorii přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

Přejít do kategorie Zahradní stoly

Cena: 853 Kč (Poslední známá cena)

Více informací

Hliníkový kempinkový stůl 120 x 60 cm
Skládací hliníkový kempinkový stůl - s děleným povrchem

Zahradní stůl musí být jedno: nekomplikovaný. To znamená, že snadno splňuje všechny funkce. Skládací hliníkový stůl je hybrid mezi stoly, protože je lehký, je postaven v několika jednoduchých krocích, hodí se pro přepravu, dá se snadno setřít a s délkou 1,20 m a šířkou 60 cm se pohybuje velikostně ve střední třídě. K postavení se nejdříve roztáhne složená deska stolu a pak se postaví nohy stolu otevřením. Pomocí otočného knoflíku lze výškově nastavit kempový stůl a uzamknout v požadované výšce.

Univerzální, stabilní a extrémně flexibilní
Pracovní stůl o hmotnosti 4,7 kg je vděčným společníkem. Díky robustní MDF desce a dvojímu nastavení výšky se rychle vyčistí a přizpůsobí se svým "majitelům" z hlediska velikosti. Jako opravdový multifunkční stůl nesmí zabírat mnoho prostoru při skladování, protože stůl, který je potřebný okamžitě, byste měli mít vždy v blízkosti a ne jej nejdříve hledat ve sklepě. Dvojitý skládací stolek se vejde do každé komory nebo do skříně v hale - a čeká na další použití.

Detail produktu:

  • multifunkční stůl pro bleší trh, party, kempování 
  • hliníkový stůl je stabilní, lehký a výškově nastavitelný
  • lehký a odolný hliník s praktickou rukojetí
  • stůl je skládací a sklopný a ušetří tak velký prostor
  • rozměry 120 x 60 x 3 cm
  • hmotnost 4,7 kg

Tento produkt Přenosný skládací stůl v kufříku, hliník, nastavitelná výška, 120x60 cm najdete v kategorii Zahradní stoly, kde si můžete vybrat z dalších podobných produktů.

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: