Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Dětské kolečko na hraní ve tvaru želvy + zahradní nářadí

Dětské kolečko na hraní ve tvaru želvy + zahradní nářadí Zobrazit větší
Litujeme, ale tento produkt je v tuto chvili nedostupný, nicméně je pravděpodobné, že jej bude možno opět objednat za několik dnů nebo týdnů. Konkrétní datum naskladnění tohoto produktu Vám ale v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Můžete rovněž nahlédnout do kompletní kategorie Hračky na pískoviště a vybrat si jiné zboží, které Vám padne do oka (možno přejít na tuto kategorii přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

Přejít do kategorie Hračky na pískoviště

Cena: 317 Kč (Poslední známá cena)

Více informací

Kolečko Želva s hrabičkami a lopatkou je roztomile barevné zahradní náčiní na pískoviště, pro všechny malé stavitele od 3 let věku. Veselé kolečko je vyvedeno ve tvaru želvičky s očima a kloboučkem. V kolečku Vaše ratolesti naleznou veškerou potřebnou výbavu na pískoviště včetně kyblíku, sítka, lopatky, hrabiček, konve a bábovičky, vše ve velmi veselých barvách. S tímto setem se Vaše děti stanou vládci všech pískovišť.

Výrobek je vhodný pro děti od 3 let věku.


Obsah balení:

  • lopatka, hrabičky, motyčka. sítko

 

Rozměry balení:

  • Rozměry zabaleného zboží - 66,50 x 31,50 x 27,50 cm, Váha 1 Kg

Tento produkt Dětské kolečko na hraní ve tvaru želvy + zahradní nářadí najdete v kategorii Hračky na pískoviště, kde si můžete vybrat z dalších podobných produktů.