Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Luxusní kamenné umyvadlo s vroubkovanou vnější stranou, průměr 40 cm, šedivé

Litujeme, ale tento produkt je v tuto chvili nedostupný, nicméně je pravděpodobné, že jej bude možno opět objednat za několik dnů nebo týdnů. Konkrétní datum naskladnění tohoto produktu Vám ale v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Můžete rovněž nahlédnout do kompletní kategorie Kamenná umyvadla a vybrat si jiné zboží, které Vám padne do oka (možno přejít na tuto kategorii přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

Přejít do kategorie Kamenná umyvadla

Cena: 3 487 Kč (Poslední známá cena)

Více informací

Designové umyvadlo Mirum 509 na desku je vyrobeno z jednoho kusu kamene, při zpracování se nepoužívá žádné lepidlo, tmel ani barva. Toto luxusní kamenné umyvadlo je kulaté, vnitřní část je ručně leštěná, vnější boční stěny mají hrubý, štokovaný povrch. Tato přirozená umělecká díla se často objevují v luxusních hotelích, restauracích nebo lázních. Jsou vhodné do moderních, ale i přírodně laděných koupelen. Odtokové otvory jsou ve standardní evropské velikosti. Upozornění! Každý kus je originál, proto se každý kus může lišit rozměry, odstínem barvy i rýhováním kamene. Toto berte jako výhodu - nikdo další již nebude mít stejné umyvadlo jako máte Vy! Umyvadlo nelze vybrat z fotografie u produktu. Jedná se o ilustrativní fotografie,  nemůžeme zaručit, jaké zrovna Vy dostanete. Vzhledem k uskladnění a balení není možné všechny krabice otevírat a vybírat konkrétní umyvadlo. Děkujeme za pochopení. Kamenná umyvadla nejsou mrazuvzdorné, proto je nedoporučujeme mít přes zimní měsíce ve venkovních prostorách.

Technické údaje:

  • průměr: 40 cm
  • výška: 15 cm
  • materiál: ručně leštěný mramor černý Marble Black
  • váha: 18 kg +/- 1 kg 
  • dodává se bez integrovaného odpadu a baterie
  • umyvadlo na desku

Obsah balení:

  • 1x umyvadlo z přírodního kamene 

Tento produkt Luxusní kamenné umyvadlo s vroubkovanou vnější stranou, průměr 40 cm, šedivé najdete v kategorii Kamenná umyvadla, kde si můžete vybrat z dalších podobných produktů.

21 Ostatní výrobky ve stejné kategorii:

Ke stažení