Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Prohnutá designová dřevěná stolička do interiéru, asijský dub, tmavě hnědá

Litujeme, ale tento produkt je v tuto chvili nedostupný, nicméně je pravděpodobné, že jej bude možno opět objednat za několik dnů nebo týdnů. Konkrétní datum naskladnění tohoto produktu Vám ale v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Můžete rovněž nahlédnout do kompletní kategorie Dřevěné zahradní židle a vybrat si jiné zboží, které Vám padne do oka (možno přejít na tuto kategorii přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

Přejít do kategorie Dřevěné zahradní židle

Cena: 2 395 Kč (Poslední známá cena)

Více informací

 

Taburetka vyrobená ze dřeva suar (asijský dub) ve stylu zen Dálný východ / Asie. Tento dekorativní kousek bude jistě ozdobou vašeho bytu či domu, zvláště pokud jej zkombinujete s dalšími designovými prvky čínského nebo japonského vzhledu. Taburetka je obzvláště atraktivní díky svému zakřivenému sedadlu a silným, pevným a stabilním dřevěným částem. Dřevěná stolička je dodávána již smontovaná. Použijte jej v koupelně, předsíni, obývacím pokoji nebo kuchyni jako další místo šetřící sedadlo. Dřevo je ošetřeno a snáší nízkou vlhkost. Použití taburetu venku za větru, počasí a deště je na vlastní nebezpečí. Nedoporučujeme, stížnosti související s počasím nemohou být brány v úvahu.

Technické údaje: 

  • rozměry: 45 x 47 x 29 cm (š x v x h)
  • materiál: dřevo
  • hmotnost: cca 9 kg
  • max. nosnost: 100 kg

Obsah balení: 

  • 1 x stolička
  • hmotnost balení: 10 kg

 

Tento produkt Prohnutá designová dřevěná stolička do interiéru, asijský dub, tmavě hnědá najdete v kategorii Dřevěné zahradní židle, kde si můžete vybrat z dalších podobných produktů.

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: