Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Látková houpací síť - barevné pruhy vč. přenosného obalu, 85x195 cm

Látková houpací síť - barevné pruhy vč. přenosného obalu, 85x195 cm Zobrazit větší
Litujeme, ale tento produkt je v tuto chvili nedostupný, nicméně je pravděpodobné, že jej bude možno opět objednat za několik dnů nebo týdnů. Konkrétní datum naskladnění tohoto produktu Vám ale v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Můžete rovněž nahlédnout do kompletní kategorie Zahradní houpačky a vybrat si jiné zboží, které Vám padne do oka (možno přejít na tuto kategorii přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

Přejít do kategorie Zahradní houpačky

Cena: 242 Kč (Poslední známá cena)

Více informací

Odolná houpací síť, super komfortní! Není nic lepšího, než relaxovat v lůně přírody a jemně se houpat v měkké houpací síti! Stačí vázat dva konce houpací sítě na stromy nebo robustní sloupky a můžete si užít pohodlí. 

Houpací síť je vyrobena z odolného materiálu (silná bavlna s příměsí polyesteru) a hustě tkaných provazů. Materiál lze prát v ruce.

Díky přiloženému obalu houpací síť zabírá opravdu málo místa a můžete si je vzít s sebou všude, např. na výlet, na pláž atd. Snadno se ukládá.

Velké houpací sítě na kovových rámech zaberou spoustu místa a jsou objemné - nedají se přenášet. Naše houpací síť se dá snadno smotat a po vložení do krytu ji můžete nosit na rameni jako kabelku.

Veselý, barevný vzorek pruhů dělá houpací síť zajímavější a bude ozdobou každé zahrady. A nejen zahrady!

Houpací křeslo můžete zavěsit téměř VŠUDE!

Stačí oba konce přivázat na stabilní povrch - háky, sloupky nebo stromy. Perfektní k zavěšení na terase. Dokonce i když nemáte dům se zahradou, stále si můžete vychutnat příjemný odpočinek na houpací síti - stačí ji zavěsit na balkon nebo dokonce zavěsit v místnosti.

 Technické údaje:

  • Maximální zatížení: 150 kg
  • materiál: bavlna s příměsí polyesteru

Obsah balení:

  • houpací síť

Tento produkt Látková houpací síť - barevné pruhy vč. přenosného obalu, 85x195 cm najdete v kategorii Zahradní houpačky, kde si můžete vybrat z dalších podobných produktů.

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: