Kategorie

Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Kamenné designové umyvadlo na desku, ručně leštěný mramor, krémové, 45x45 cm

Litujeme, ale tento produkt je v tuto chvili nedostupný, nicméně je pravděpodobné, že jej bude možno opět objednat za několik dnů nebo týdnů. Konkrétní datum naskladnění tohoto produktu Vám ale v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Můžete rovněž nahlédnout do kompletní kategorie Kamenná umyvadla a vybrat si jiné zboží, které Vám padne do oka (možno přejít na tuto kategorii přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

Přejít do kategorie Kamenná umyvadla

Cena: 5 553 Kč (Poslední známá cena)

Více informací

Designové umyvadlo Invida na desku je vyrobeno z jednoho kusu kamene, při zpracování se nepoužívá žádné lepidlo, tmel ani barva. Toto luxusní kamenné umyvadlo je čtvercové, ručně leštěné, díky tomu je hladké a lesklé. Všechny rohy a stěny jsou lehce zaoblené. Odtokové otvory jsou ve standardní evropské velikosti.

Upozornění! Každý kus je originál, proto se každý kus může lišit rozměry, odstínem barvy i rýhováním kamene. Toto berte jako výhodu - nikdo další již nebude mít stejné umyvadlo jako máte Vy! Umyvadlo nelze vybrat z fotografie u produktu. Jedná se o ilustrativní fotografie,  nemůžeme zaručit, jaké zrovna Vy dostanete. Vzhledem k uskladnění a balení není možné všechny krabice otevírat a vybírat konkrétní umyvadlo. Děkujeme za pochopení.

Technické údaje:

  • Rozměry: 45 cm x 45 cm
  • výška: 17 cm
  • materiál: ručně leštěný mramor Marble Cream
  • váha: 25 kg +/- 1 kg 
  • dodává se bez integrovaného odpadu 
  • umyvadlo na desku
  • kamenná umyvadla nejsou mrazuvzdorné, proto je nedoporučujeme mít přes zimní měsíce ve venkovních prostorách

Obsah balení:

  • 1x umyvadlo z přírodního kamene bez dekorace, odpadu a baterie

Tento produkt Kamenné designové umyvadlo na desku, ručně leštěný mramor, krémové, 45x45 cm najdete v kategorii Kamenná umyvadla, kde si můžete vybrat z dalších podobných produktů.

21 Ostatní výrobky ve stejné kategorii:

Ke stažení