Kategorie

Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Solární světelný kabel / hadice na dům - zahradu, barevný, 100 LED diod, 12 m

Litujeme, ale tento produkt je v tuto chvili nedostupný, nicméně je pravděpodobné, že jej bude možno opět objednat za několik dnů nebo týdnů. Konkrétní datum naskladnění tohoto produktu Vám ale v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Můžete rovněž nahlédnout do kompletní kategorie Světelné kabely a vybrat si jiné zboží, které Vám padne do oka (možno přejít na tuto kategorii přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

Přejít do kategorie Světelné kabely

Cena: 427 Kč (Poslední známá cena)

Více informací

Venkovní světelná hadice / světelný kabel se solárním napájením ideální jako dekorace pro období vánoc, ale i po zbytek roku. Barevné LED diody, délka světelné části 12 m.

Diody vydávají barevné světlo (různě barevné diody), které působí hravě a bude se určitě zamlouvat především dětem.

Žádná složitá instalace a tahání elektrických kabelů- stačí jen uchytit např. k plotu, okapu, pergole apod. pomocí stahovacích pásek, kousku drátu, provázku, nebo jiným vhodným způsobem, solární panel zapíchnout do země, nebo uchytit na jakékoliv světlé místo a osvětlení zapnout.

Osvětlení má stmívací senzor, který jej může (ale nemusí- záleží na nastavení) automaticky zapínat vždy při soumraku.

Tento světelný kabel lze využít v exteriéru i v interiéru (při interiérovém použití je nutno počítat s nutností umístění solárního panelu venku ideálně na slunném místě). Solární panel dobíjí baterie, i když na ně slunce přímo nesvítí, jen je pak ale nutno počítat s kratší dobou svícení, protože se nemusí baterie dobít na plnou kapacitu.

Výhodou je velká odolnost osvětlení- samotné LED diody jsou velmi odolné a v tomto případě jsou navíc zality v hadici z měkčeného plastu.

2 světelné efekty- blikání, nebo svícení.

Technické údaje:

  • 100 LED diod
  • barva diod: barevná (různě barevné LED diody)
  • délka světelné části: cca 12 m
  • délka napájecího kabelu (mezi solárním panelem a světelnou hadicí): cca 5 m
  • délka zápichu: cca 25,5 cm
  • rozděm solárního panelu vč. rámečku: cca 7x7 cm

Tento produkt Solární světelný kabel / hadice na dům - zahradu, barevný, 100 LED diod, 12 m najdete v kategorii Světelné kabely, kde si můžete vybrat z dalších podobných produktů.

19 Ostatní výrobky ve stejné kategorii:

Ke stažení