Kategorie

Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Domácnost Počet produktů: 1080

  • Vánoční osvětlení

    Pořiďte si venkovní, nebo vnitřní vánoční světýlka a ozdobte okna, dveře, stromeček, dům i zahradu. Úsporné led osvětlení do zásuvky i na baterie.

    Osvětlení vnitřních i venkovních prostor k vánocům neodmyslitelně patří a ani Vy byste jej určitě neměli opomenout. Můžete tak ozdobit nejen interiér bytu, ale v dnešní době není žádný problém zakoupit i vánoční osvětlení na dům a na zahradu (jen je třeba nakupovat voděodolné produkty se stupněm krytí IP 44, nebo vyšším). V naší nabídce najdete světelné vánoční LED řetězy, svítící hvězdy, světelné sítě, deště, rampouchy a další osvětlení vhodné např. na okna a dveře, stromeček, noční stolky, ale i do venkovních prostor. Většina vánočních světýlek je napájena z klasické elektrické zásuvky 230 V, ale najdete u nás i LED osvětlení na baterie, které jsou vhodné všude tam, kde nemáte přístup k elektrické energii.

  • Vánoční dekorace

    Vánoční klasické i svítící dekorace venkovní i vnitřní na stromeček, do oken, na dům, na zahradu, terasu, balkon...

    Vyzdobte si Vaše obydlí krásnými vánočními dekoracemi, které umocní sváteční atmosféru. Najdete u nás vánoční dekorace klasické i svítící do bytu, domu, ale i na zahradu. Můžete vybírat umělé vánoční stromky a malé stromečky, girlandy, světelné LED řetězy, svítící hvězdy, figurky, světlené kabely a další. Máme vánoční dekorace a osvětlení vhodné na okna a dveře, parapety, do truhlíků, na stůl apod. Svítící vánoční dekorace jsou vyrobeny z úsporných LED diod, takže se nemusíte obávat výše účtu za elektrickou energii ani při dlouhodobém svícení.

  • Dekorace do bytu

    Moderní i klasické bytové doplňky a dekorace vyzdobí Váš interiér. Modely klasické i moderní, světelné...

    Právě jste si vybavili interiér, ale neustále máte pocit, že je příliš prázdný a neosobní? Pak nezbývá, než jej dozdobit a doplnit zajímavými dekorativními předměty, které mohou celý interiér spojit a dodat mu určitý ráz. Některé dekorace si můžete sami vyrobit, ale mnohem jednoduší je jejich nákup. V naší nabídce najdete nejrůznější dřevěné dekorace k zavěšení na stěnu, nebo položení na poličku, stylové paravany k oddělení částí interiérů, poštovní schránky, dekorativní interiérové osvětlení pro navození pohodové atmosféry a další. V jiných kategoriích můžete také nakoupit květináče a obaly na květináče, velké umělé rostliny, případně další dekorace a vybavení do bytu.

  • Kamenná umyvadla

    Mramorové umyvadlo do koupelny v provedení na desku z říčního kamene, popř. mramoru v hrubém i leštěném provedení. Umyvadla kulatá, oválná, hranatá.

    Máte rádi originalitu a luxus a chce tyto prvky vnést také do Vaší koupelny? Pak zvažte nákup kamenného umyvadla z přírodního, nebo leštěného mramoru v provedení na desku, které se stane klenotem Vaší koupelny. Kromě mramoru využíváme pro výrobu těchto umyvadel např. také říční kámen, onyx, nebo zkamenělý kmen stromu. Přitom nebudete muset kvůli jeho pořízení sáhnout nikterak hluboko do kapsy. Kamenná umyvadla v naší nabídce najdete jak v přesně opracovaném provedení kulatého, čtvercového, nebo obdélníkového tvaru, tak i jako nepravidelně opracované kusy mramoru, které dodají Vašemu interiéru přírodní prvek.

  • Umělé květiny a rostliny

    Velká umělá pokojová květina, rostlina, palma, nebo strom jako dekorace moderního interiéru. Kvalitní provedení jako živé v květináči.

    Dávno jsou pryč doby, kdy umělé květiny a rostliny působily sešle, bez života a měly nevýrazné barvy, takže bylo na první pohled evidentní, že se jedná o umělou náhradu. V dnešních dnech je možno díky moderním materiálům a technologiím vyrábět umělé květiny jako živé, které jsou prakticky od nerozeznání od skutečné rostliny. Pokud se nechcete, nebo nemůžete o skutečné květiny starat, pak jsou jejich umělé sestřičky výhodnou volbou. V naší nabídce najdete velké umělé květiny, rostliny, palmy, ale i stromy jako živé v květináči, které můžete umístit jak do interiéru- např. do bytu, haly, ale například i ke vstupním dveřím, nebo na terasu. Výhodou oproti živým rostlinám je, že je můžete umístit i do míst s nedostatkem, nebo naopak přebytkem světla a budou vypadat krásně i v zimě.

  • Držáky na televizi

    Univerzální nástěnné držáky na TV splňující normy VESA- otočné, výklopné, kloubové, rohové...

    Držáky TV na zeď jsou zajímavou moderní alternativou k TV stolkům- umožňují ušetřit místo a televizi instalovat velice čistě. Navíc ji můžete umístit do jakékoliv výšky, která bude ideální pro Váš sledovací úhel a výrazně si snižuje riziko jejího poškození vlivem pádu. V naší nabídce najdete jednoduché držáky, ale i modely s možností otáčení, nebo sklápění TV. Držáky splňují normy VESA, která udává rozteče pro šrouby, které uchycují televizi k držáku (jednotlivé rozteče- resp. normy VESA, které držák splňuje, jsou vždy uvedeny v detailním popisu každého produktu). Držák ukotvíte na stěnu pomocí montážního materiálu v sadě.

  • Úložné plastové boxy

    Plastové boxy a košíčky v provedení s víkem i bez víka pomohou s uložením hraček, drogerie, textilu, psacích potřeb atd. Vhodné do domácnosti, kanceláře, dílny, dětského pokoje

    Neustále bojujete s nejrůznějšími maličkostmi povalujícími se po bytě? V obýváku, dětském pokoji, koupelně i jinde? Řešením tohoto problému mohou být plastové boxy a krabice pro uložení věcí, které u nás najdete v nejrůznějších rozměrech a provedeních od malých bez víka, které jsou určeny především na pracovní stůl až po velké úložné boxy s víkem vhodné nejen do domácnosti, ale také garáže, nebo dílny. Nabízíme i boxy s nejrůznějšími potisky vhodné do dětských pokojů, ale i obývacího pokoje, šatny atd.

  • Poštovní schránky

    Venkovní i vnitřní kovové poštovní schránky pro rodinné domy, bytové domy, paneláky, i pro firmy. Schránky na stěnu, na plot, sloupové, se stojanem.

    Prodáváme levné i luxusní reprezentativní poštovní schránky buď v klasickém nástěnném provedení z nerezové oceli, modely s vlastním stojanem využívané především ve firmách, nebo designové sloupové poštovní schránky v historickém vzhledu, které zaujmou na první pohled. Poštovní schránky v této kategorii mají nadstandardní objem, takže není problém je využít ani pro nejrůznější instituce, firmy atd. Investice do kvalitní schránky se Vám zajisté vyplatí, protože Vám bude díky kvalitním materiálům sloužit desítky let.

  • Regály

    Kvalitní policové regály do domácnosti vyrobené ze dřeva, nebo z plastu. Regály vhodné do sklepa, spíže, garáže, dílny, do pokoje, do kuchyně...

    Otázku uskladnění zboží řešíme doma všihni. Praktickým pomocníkem se v této oblasti může stát plastový, neb dřevěný policový regál z masivu, ve kterém můžete skladovat vše možné od jídla až po oblečení, nebo třeba nářadí. Prodáváme nízké i vysoké regály vhodné jak do obývacích prostor jako jsou kuchyně, nebo koupelna. Plastové regály jsou vhodné především do sklepa, dílny garáže. Námi prodávané regály ale můžete využít i venku- například na balkoně.

  • Pelíšky pro psy a kočky
  • Nábytek

    Klasický i moderní nábytek – židle, poličky, skříňky, plastové boxy a další

    Kvalitní nábytek je základem každého interiéru a proto i my se Vám snažíme nabídnout alespoň základní paletu kusů vhodných pro relax i práci v domě, bytě, nebo kancelářských prostorech.

    Pokud chcete pořídit nábytek i do dětského pokoje, pak zkuste nahldnout do sekce dětský nábytek na Bestmimi.cz

  • Vybavení obývacího pokoje

    Klasické i moderní vybavení a nábytek do obývacího pokoje

    Zařizujete obývací pokoj a hledáte základní vybavení, nábytek a další položky v klasickém, nebo moderním stylu? Nabízíme stolky nebo nástěnné držáky na televize, pohodlná televizní křesla, nástěnné police, policové regály a další drobnosti. V jiných kategoriích najdete také dekorace vhodné i do obývacího pokoje, umělé rostliny, židle a křesla, úložné plastové boxy a další. Pokud hledáte především nábytek, pak doporučujeme nahlédnout na náš druhý web a to konkrétně na adresu https://v-nabytek.cz/1517-obyvak kde najdete výběr klasického i moderního nábytku do obývacího pokoje.

  • Vybavení ložnice

    Správné vybavení a doplňky jsou základem pro příjemný pobyt v ložnici

    Ložnice dnes často není jen místem pro spaní, ale spojuje se v ní odpočinková a aktivní část, takže v ní lidé tráví více času. Proto je třeba se o to více zaměřit na její vybavení a doplňky, které budou ideální dekorativní i funkční. V naší nabídce najdete základní vybavení a doplňky do ložnice, jako jsou poličky, paravány, koše na prádlo, dekorace a další.

  • Vybavení kanceláře
  • Kuchyňské vybavení
na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 1080 položek