Zahradní altány a párty stany s kovovou kostrou nůžkové i klasické Počet produktů: 155

  • Párty stany a altány 3x3 m

    Čtvercový altán / párty stan 3x3 m jako ideální volba pro zahradní oslavy, svatby, marketingové účely apod. 

    Čtvercové altány a párty stany 3x3 m jsou nejoblíbenějšími z celé řady rozměrů a to především pro svou skladnost při poskytnutí dostatečného prostoru pro menší grilování, případně prodej zboží, propagaci na veletrzích apod. Levné altány 3x3 m bez bočních stěn můžete u nás najít v cenách cca od 1000,-Kč, ale nabízíme i Profi varianty vhodné pro časté komerční použití. Ty mají většinou skládací nůžkovou konstrukci z lehkého, ale přitom pevného hliníku, nebo oceli a dostatečně silnou nepromokavou plachtu a mohou být vybaveny 2, nebo 4 bočními stěnami, takže je možno je kompletně uzavřít a chránit se nejen před sluncem a deštěm, ale také větrem a částečně i večerním chladem.

  • Párty stany a altány 3x4 m
  • Párty stany a altány 3x6 m

    Obdélníkový altán 3x6 m jako ideální volba pro zahradní párty, ale i prodejní stánky, marketingové účely, svatby apod. 

    Obdélníkové altány 3x6 m jsou oblíbeným rozměrem z důvodu dostatečné velikosti (lze je využít i pro větší oslavy, prezentační akce, firemní večírky apod.), ale přitom jsou ještě pořád dobře přenosné a jejich stavbu zvládnou bezproblému 2 lidé. (v případě skládací nůžkové konstrukce navíc za velmi krátkou dobu- cca 5 – 10 minut). Levné altány 3x6 m s klasickou konstrukcí a bez bočních stěn můžete u nás najít v cenách cca od 2500,-Kč, ale nabízíme především Profi varianty vhodné pro časté komerční použití, které jsou sice dražší, ale mají výrazně vyšší kvalitu a odolnost. Většinou jsou tyto altány 3x6 m vybaveny skládací nůžkovou konstrukcí z lehkého, ale přitom pevného hliníku, silnou nepromokavou plachtu a mohou být vybaveny kompletními bočními stěnami, aby je bylo možno kompletně uzavřít a chránit se nejen před sluncem a deštěm, ale také větrem a částečně i večerním chladem.

  • Párty stany a altány 3x9 m

    Obdélníkový altán 3x9 m jako ideální volba pro větší párty, firemní akce, cateringové společnosti, svatby... Provedení s kovovým rámem a textilními stěnami.

    Obdélníkové altány 3x9 m jsou oblíbeným rozměrem z důvodu dostatečné velikosti (lze je využít i pro větší oslavy, prezentační akce, cateringové společnosti atd.), ale přitom jsou ještě pořád poměrně dobře přenosné a jejich stavbu zvládnou bezproblému 2 lidé. Levné altány 3x9 m s klasickou konstrukcí a bez bočních stěn můžete u nás najít v cenách cca od 4000 až 5000,-Kč, ale nabízíme především Profi varianty vhodné pro časté komerční použití, které jsou sice dražší, ale mají výrazně vyšší kvalitu a odolnost. Většinou jsou tyto altány 3x9 m vybaveny skládací nůžkovou konstrukcí z lehkého, ale přitom pevného hliníku, silnou nepromokavou plachtu a mohou být vybaveny kompletními bočními stěnami, aby je bylo možno kompletně uzavřít a chránit se nejen před sluncem a deštěm, ale také větrem a částečně i večerním chladem.

     

  • Párty stany a altány 4x6 m
  • Párty stany a altány 4x8 m
  • Párty stany a altány 4x10 m
  • Párty stany a altány 5x8 m
  • Párty stany a altány 5x10 m
  • Párty stany a altány 6x12 m
  • Atypické párty stany a altány
  • Příslušenství stanů a altánů

    Prodej náhradních dílů a příslušenství pro zahradní stany a altány v nůžkovém i klasickém provedení

    Mimo kompletních stanů a altánů u nás najdete i náhradní díly a příslušenství k nim. Můžete si tak dokoupit boční stěny v preferovaném provedení (plné, s oknem, se zipem...), které Vás ochrání před večerním chladem, ale také stan doplnit o osvětlení, moskytiéru, případně dokoupit náhradní díly v případě, že Vám stan zdeformuje bouřka, nebo podobný živel. Nabízíme především náhradní díly na nůžkové párty stany a altány, ale najdete u nás i díly na klasické stany.

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 155 položek

Zahradní altán, nebo stan se stane vítaným pomocníkem na zahradní oslavě, svatbě, hostině, nebo prodejní akci 

Nevystavujte se rozmarům počasí a ochraňte sebe s Vaše hosty před sluncem a deštěm pomocí zahradního altánu. Prodáváme jak menší levné zahradní altány v oblíbeném rozměru 3x3 m s cenou okolo 1000,-Kč, které jsou ideální pro občasné zahradní akce, tak i profesionální nůžkové skládací zahradní párty stany a altány s konstrukcí z ocelových trubek a kompletním celoobvodovým oplachtováním až do rozměru 5x10, případně 6x12 m. Tyto velké zahradní altány s kovovou konstrukcí jsou perfektní pro pořádání nejrůznějších firemních akcí, večírků, ale i svateb, rautů apod.  

Prodej nůžkových altánů s kovovým (ocelovým, nebo hliníkovým) rámem a látkovými plachtami je nejvyšší

Velká část altánů v naší nabídce má skládací ocelovou, nebo hliníkovou nůžkovou konstrukci (je vždy uvedeno v popisu konkrétního produktu), která je velmi oblíbená, protože je možno altán kompletně rozložit a opětovně složit během 5 – 10 minut. Tyto nůžkové altány jsou proto oblíbené především pro využití u sportovních týmů, stánkových prodejců, pro marketingové účely, občasné využití na zahradě v případě špatného počasí apod.- zkrátka ve všech případech, kdy je výhodná mobilita altánu, jeho rychlá instalace a složení.