Volný čas Počet produktů: 337

  • Stolní fotbal

    Stolní fotbal jako bezvadná hračka pro děti i zábava pro dospělé na doma, do kluboven, restaurací apod.

    Pořiďte si stůl pro stolní fotbal a už nechoďte tuto hru hrát zbytečně do restaurace. U nás najdete jak malé modely dětských fotbálků, které jsou vhodné především pro děti, tak stolní fotbaly v klasickém velkém provedení, které jsou vhodné jak na doma, tak i do kluboven, restaurací, školních družin apod. Nemusíte nikde speciálně shánět další propriety pro hru, protože u nás nakoupíte i samostatné míčky, počitadla skóre, dresy pro hráče a různé náhradní díly ke stolním fotbalům a fotbálkům.

  • Kulečník / Billiard

    Pořiďte si kulečník domů, nebo do soukromého klubu a hrajte v klidu s rodinou, nebo s přáteli

    Hrajete rádi kulečník, ale nechcete kvůli němu vždy vyrážet do různých klubů a restaurací? Řešení je jednoduché a v dnešní době již nijak výrazně nákladné- stačí si pořídit oblíbený biliard domů, nebo do soukromého klubu. V cenách okolo 10 000,-Kč je již možno zakoupit velmi bytelný stůl (což dokládá hmotnost biliardů v rozměru 8 FT téměř 150 kg), který Vám vydrží klidně i několik generací. Kulečníky dodáváme předmontované- stačí ke kompletní horní desce připojit nohy a můžete začít hrát (díky tomuto řešení není problém dostat kulečník prakticky kamkoliv po domě- jen je třeba počítat s vyšším počtem osob pro manipulaci). U nás najdete klasické kulečníky s děrami, které jsou dlouhodobě nejoblíbenější.

  • Turistika a cestování

    Vyrazte za turistikou do přírody, nebo pohodou do kempu se správným vybavením

    Výlety do přírody, cestování, nebo kempování má rád téměř každý. Téměř každý také počítá s tím, že se bude muset během nich uskromnit a fungovat jen se základním vybavením. Ale proč si takový pobyt v přírodě, dovolenou v kempu, nebo třeba návštěvu festivalu nezpříjemnit díky pohodlnému skládacímu nábytku vhodného nejen pro turistiku a kempování, ale například i právě na dovolenou, na ryby, posezení na chatě apod. Nabízíme kempinkový nábytek, který je lehký a skladný, takže nezabere na cestách příliš místa. Zakoupíte u nás také turistické stany a další výbavu.

  • Hračky

    Hračky pro děti na zahradu i do interiéru- odrážedla, vozítka, traktory, stany, dětská hřiště a další

    V této kategorii najdete výběr hraček pro malé, ale i odrostlejší děti. Stejně jako na zbytku eshopu se i v této kategorii zaměřujeme především na aktivní život venku a na zahradě, takže u nás najdete především hračky, se kterými mohou děti trávit čas venku okolo domu, na pískovišti apod.

    Pokud si žádnou hračku nevyberete, pak zkuste nahlédnout do našeho druhého eshopu, na kterém najdete větší výběr tohoto zboží- stačí kliknout na odkaz: hračky na i-mimi.cz

  • Sáně a boby

    Kvalitní dřevěné sáně udělají zajisté radost dětem i dospělým. V nabídce také plastové boby s brzdami / s volantem

    Začala zimní sezóna, na kopcích a sjezdovkách je konečně sníh a Vy nemáte s dětmi na čem jezdit? Pak nahlédněte do této kategorie, ve které Vám přinášíme výběr saní a bobů od malých modelů určených pro děti, až po velké dřevěné sáně, jaké zná většina z nás ze svých mladých let. Tyto kvalitní modely od dlouholetých Českých, nebo Slovenských výrobců mají nosnost až 90 kg a jsou tak určeny pro děti i dospělé (oficiální deklarovaná nosnost větších saní je sice 90 kg, ale dle našich zkušeností bezproblémů vydrží i zatížení jedné dospělé osoby a jednoho dítěte- tzn. cca 110 – 120 kg).

  • Masážní křesla

    Milujete relaxaci a masáže a chcete si je dopřávat co nejčastěji? Pořiďte si masážní křeslo přímo k Vám domů.

    Cítíte na sobě pozitivní vliv masáží, ale nemůžete se jim oddávat tak často, jak byste chtěli, ať už z důvodu času, vzdálenosti do nejbližšího salónu, nebo peněz? Zajímavou možností je pořízení masážního křesla přímo k Vám domů. Sice je nutno počítat s prvotní vyšší investicí, ale ta se Vám poměrně brzy vrátí díky penězům a času uspořených za návštěvy maséra. Je nutno říci, že elektrické masážní křeslo sice na 100% nenahradí ruce zkušeného maséra, ale v oblasti nejdůležitějších masáží zaměřených na relaxaci a uvolnění těla, případně naopak na podporu silného krevního oběhu se jim prakticky vyrovná. Přitom si můžete masáž dopřát kdykoliv a v klidu domova- stačí jen zvolit pomocí jednoduchého ovládání na křesle program, který Vám bude vyhovovat. Mimo masírování má většina kvalitních křesel z naší nabídky také funkci vyhřívání, a navíc jsou díky vysokému polstrování velmi pohodlná, takže je s oblibou naši zákazníci využívají i jako relaxační křesla např. při sledování televize, nebo čtení knížky.

  • Masážní lehátka

    Kvalitní skládací masážní lehátka pro domácí i profesionální použití

    Chcete se občasně v domácích podmínkách věnovat masírování, nebo jste profesionál, který potřebuje dojíždět za zákazníky, případně přenášet lehátko mezi 2, či více masážními salóny? Ať je to tak, či onak, u nás si vhodné masážní lehátko určitě vyberete. Nabízíme lehátka s pevným rámem z masivního dřeva, která lze několika málo pohyby poskládat do kufříku s uchem pro snadné přenášení a převážení v autě. Můžete vybírat jak z elegantních bílých, tak i praktičtějších černých provedení.

  • Dětská kola a koloběžky
  • Fitness a posilování
na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 337 položek