Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Stolní fotbaly / fotbálky malé i velké, pro děti i dospělé. Na doma, do klubovny, do restaurace. Počet produktů: 52

  • Stolní fotbálky

    Super zábava ve chvílích volna doma, nebo kdekoliv jinde. To je stolní fotbálek

    V této kategorii najdete výběr stolních fotbálků. Můžete vybírat jak z vyztužených provedení, které jsou ideální pro aktivní hru především v klubovnách, restauracích, sportovních oddílech, školních družinách apod. Díky jejich příznivé ceně není problém si je pořídit ani domů a hrát s celou rodinou. Nabízíme ale i malé stolní fotbálky určené především pro děti, které lze hrát např. na zemi, nebo na desce stolu. Pořiďte si stolní fotbálek i Vy a zabavte tak kamarády, nebo rodinu.

  • Příslušenství pro stolní fotbal

    V našem obchodě nakoupíte nejen stolní fotbal, ale i příslušenství a díly pro něj určené

    Chcete si Váš nový stolní fotbálek vyšperkovat, nebo se Vám poškodil některý díl a potřebujete jej vyměnit? Ať je to tak, či onak, pak pro Vás máme nabídku nejrůznějšího příslušenství a nejpoužívanějších náhradních dílů pro stolní fotbaly a fotbálky. Zakoupíte u nás například náhradní míčky, figurky, dresy pro hráče, tyče, držáky, počitadla skóre, ložiska a další potřebné náležitosti. Tyto náhradní díly jsou kompatibilní s více různými modely fotbálků dostupných na trhu- je vždy ale vhodné oveřit dané rozměry přeměřením.

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 52 položek

Stolní fotbal jako bezvadná hračka pro děti i zábava pro dospělé na doma, do kluboven, restaurací apod.

Pořiďte si stůl pro stolní fotbal a už nechoďte tuto hru hrát zbytečně do restaurace. U nás najdete jak malé modely dětských fotbálků, které jsou vhodné především pro děti, tak stolní fotbaly v klasickém velkém provedení, které jsou vhodné jak na doma, tak i do kluboven, restaurací, školních družin apod. Nemusíte nikde speciálně shánět další propriety pro hru, protože u nás nakoupíte i samostatné míčky, počitadla skóre, dresy pro hráče a různé náhradní díly ke stolním fotbalům a fotbálkům.