Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Dětská kola a koloběžky Počet produktů: 5

  • Dětská kola

    Jízdní kolo ve stylu BMX, nebo horského kola si každé dítě zamiluje- modely 12, 14, 16 a 18 pro děti již od 3- 4 let věku

    Na první krůčky není nikdy příliš brzy a téměř to samé platí o dětském jízdním kole. Pokud máte k dispozici alespoň kousek rovného asfaltu, nebo jinou zpevněnou plochu, pak lze doporučit pořízení jízdního kola už od cca 3, nebo 4 let věku. Pro takto malé děti je výhodou kolo s bočními stabilizačními kolečky, která můžete následně odmontovat, a dítě může jezdit bez nich. Další alternativou dětského jízdního kola pro nejmenší děti je pak odrážedlo, která má podobnou konstrukci, ale nízko umístěné sedlo a chybí mu pedály. Tato odrážedla u nás v jiné kategorii také nejdete.

  • Dětská odrážedla

    Odrážedla motorky i kola bez šlapadel pro získání stability zábavnou formou, již pro děti od 3 let věku

    Mnozí z nás si ještě vzpomínají na výcvik jízdy na kole a modřiny s tím spojené. Praktičtějším způsobem získání stability a postupné výuky jízdy na kole je jízda na dětském odrážedle, případně i koloběžce, nebo trojkolce. V naší nabídce najdete jak u dětí velmi oblíbená odrážedla ve tvaru motorek, tak i odrážedla ve stylu kol bez šlapadel, která jsou pro zvládnutí stability a počátků jízdy na dětském kole ideální formou.

  • Dětské skládací koloběžky

    Koloběžka jako zábavný způsob hraní, nebo přepravy po městě pro děti i dospělé

    Koloběžky zažily obrovský boom cca před 10 lety, ale teď se opět postupně dostávají na výsluní. Pokud máte před domem k dispozici kousek nepříliš frekventovaného rovného úseku, pak se může koloběžka stát bezvadnou hračkou pro děti, která je udrží na čerstvém vzduchu, ale pokud zakoupíte model s vyšší nosností, tak si můžete krásny koloběžkování užít i na vlastní kůži- vzhledem k možnosti složení a jednoduchého převozu může jít o zajímavou možnost přepravy po městě.

Zobrazují se 1 – 5 z 5 položek