Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Dekorace a doplňky do bytu klasické i světelné Počet produktů: 98

  • Květináče
  • Dekorativní osvětlení

    Led dekorativní osvětlení a svítidla pro navození pohodové atmosféry v interiéru Vašeho domu, nebo bytu.

    Součástí navození příjemného dojmu z interiéru je také světelná pohoda, která je dána nejen přímým osvětlením místností a pracovních ploch, ale výrazně ji ovlivňuje také nepřímé dekorativní osvětlení. To je důležité pro navození pohodové atmosféry ve večerních hodinách, nebo pro nasvětlení tmavších koutů ložnice, obývacího pokoje, nebo třeba dětského pokoje. V naší nabídce najdete převážně dekorativní osvětlení do domu, nebo bytu tvořené úspornými LED diodami, které mají řadu výhod a proto postupně vytlačují tradiční žárovky. Můžete nakupovat dekorativní světlené řetězy, svítící kužely a jehlany, svítící stromy a další.

  • Dřevěné dekorace

    Vyzdobte si Váš byt, nebo zahradu stylovými dřevěnými dekoracemi. Dřevěná kola, kormidla, sošky, regály a další

    Máte rádi přírodní materiály a rádi si jimi zbobíte Váš byt, dům, nebo zahradu? Pak najdete v této kategorii určitě zajímavé kousky přímo pro Vás. Nabízíme dřevěné dekorace nástěnné k zavěšeníé za zeď, nebo třeba plot, ale také dekorace k postavení. Oblíbené jsou zejména dřevěná kola a kormidla, sošky zvířat, dřevěné regály na víno, misky a další.

  • Kyvadlové hodiny

    Dřevěné retro mechanické kyvadlové hodiny pendlovky s gongem v nástěnném i stojanovém provedení

    Máte rádi retro atmosféru a rádi byste sobě, nebo například dědečkovi dopřáli krásnou vzpomínku na tyto časy? Pak nahlédněte do této kategorie mechanických kyvadlových hodin pendlovek vyrobených z pravého masivního dřeva. Najdete je u nás jak v nástěnném provedení k zavěšení na zeď, tak i ve velké stojanovém provedení k postavení na podlahu. Retro dřevěné hodiny s kyvadlem a gongem máme na našem eshopu převážně ve variantách mahagon v tmavě hnědé barvě.

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 98 položek

Moderní i klasické bytové doplňky a dekorace vyzdobí Váš interiér. Modely klasické i moderní, světelné...

Právě jste si vybavili interiér, ale neustále máte pocit, že je příliš prázdný a neosobní? Pak nezbývá, než jej dozdobit a doplnit zajímavými dekorativními předměty, které mohou celý interiér spojit a dodat mu určitý ráz. Některé dekorace si můžete sami vyrobit, ale mnohem jednoduší je jejich nákup. V naší nabídce najdete nejrůznější dřevěné dekorace k zavěšení na stěnu, nebo položení na poličku, stylové paravany k oddělení částí interiérů, poštovní schránky, dekorativní interiérové osvětlení pro navození pohodové atmosféry a další. V jiných kategoriích můžete také nakoupit květináče a obaly na květináče, velké umělé rostliny, případně další dekorace a vybavení do bytu.