Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Vánoční dekorace a výzdoba do bytu / na zahradu. Na stromeček, na balkon, na terasu, do okna... Počet produktů: 354

  • Vánoční figurky

    Malé i velké vánoční figurky sobů, Santa Clause, nebo sněhuláků venkovní i vnitřní- před dům, na zahradu i do interiéru.

    Udělejte při navrhování vánoční výzdoby radost i dětem a zakomponujte známé vánoční postavičky např. sobů se saněmi, Santy Clause, sněhuláků, nebo jiné. Najdete u nás vánoční figurky malé, které jsou vhodné např. do okna, ale i velké figurky a postavičky vhodné do domu a bytu, ale i do venkovních prostor.

  • Stromečky a věnce

    Už Vás nebaví shánět a platit každý rok nový živý stromeček- pořiďte si umělý vánoční stromek ve skládacím provedení. Klasické velké vánoční stromy i malé stromečky na stůl, nebo na skříňku.

    Živý vánoční stromeček je sice krásná věc a jeho vůni nic nenahradí, ale má smysl každý rok absolvovat jeho shánění, vybírání a platit za něj nemalé částky? My jsme přesvědčeni, že je vhodnější nechat stromky růst v lese a pořídit si umělý vánoční stromek, který už v dnešní době může působit jako živý. Navíc je možno ve specializovaných prodejná zakoupit i vůni a iluzi skutečného reálného stromku dovést téměř k dokonalosti. V naší nabídce najdete jak malé vánoční stromky v květináči vhodné na stůl, skříňku, nebo parapet, tak i velké stromky s výšku až 1,8 m. Některé jsou rovnou i s osvětlením do zásuvky, nebo na baterie. Většina stromků má skládací konstrukci, takže jej po vánocích jednoduše rozložíte a schováte do skříně. Stromky jsou prodávány včetně stojanu, takže nemusíte řešit jejich uchycení.

na stránku
Zobrazují se 25 – 48 z 354 položek

Vánoční klasické i svítící dekorace venkovní i vnitřní na stromeček, do oken, na dům, na zahradu, terasu, balkon...

Vyzdobte si Vaše obydlí krásnými vánočními dekoracemi, které umocní sváteční atmosféru. Najdete u nás vánoční dekorace klasické i svítící do bytu, domu, ale i na zahradu. Můžete vybírat umělé vánoční stromky a malé stromečky, girlandy, světelné LED řetězy, svítící hvězdy, figurky, světlené kabely a další. Máme vánoční dekorace a osvětlení vhodné na okna a dveře, parapety, do truhlíků, na stůl apod. Svítící vánoční dekorace jsou vyrobeny z úsporných LED diod, takže se nemusíte obávat výše účtu za elektrickou energii ani při dlouhodobém svícení.