Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Vánoční světelné LED řetězy venkovní / vnitřní - na stromeček, na dům, na zahradu, do ken Počet produktů: 201

  • Světelné řetězy teple bílé

    Vánoční řetězy s teple bílými LED diodami vyzařují mírně nažloutlé světlo. K dispozici řetězy pro venkovní i vnitřní použití, modely do zásuvky i na baterie, s dálkovým ovládáním, trvale svítící i blikající.

    Teple bílé světelné LED řetězy svítí mírně nažloutlým světlem, které se podobá světlu klasických žárovek. Vyzařované světlo tak přináší příjemnou a hřejivou atmosféru. Z těchto důvodů doporučujeme teple bílé řetězy především do interiérů domů a bytů, na vánoční stromeček apod., ale je možno je instalovat i do venkovních prostor- např. na stromy a keře, na dům, zábradlí, pergolu apod. (vhodnost daného řetězu pro venkovní použití vždy ověřte v detailním popisku produktu). Specialitou jsou pak LED světelné řetězy, které umožňují změnu barvy- z teple bílé na studeně bílou, nebo barevnou.

  • Světelné řetězy studeně bílé

    Vánoční řetězy se studeně bílými LED diodami vyzařují čistě bílé světlo. K dispozici řetězy pro venkovní i vnitřní použití, modely do zásuvky i na baterie, s dálkovým ovládáním, trvale svítící i blikající.

    Studeně bílé vánoční LED řetězy svítí čistě bílým (studeně bílým) světlem, které připomíná led a sníh. Proto bezvadně korespondují za zamrzlou, zasněženou krajinou a zvýrazňují zimní kouzlo. Doporučujeme je proto především pro venkovní použití např. na dům, zahradu, perglolu, stromy a keře apod., ale samozřejmě je můžete umístit i na vánoční stromeček, nebo jiná místa v interiéru. Specialitou jsou pak LED světelné řetězy, které umožňují změnu barvy- ze studeně bílé na teple bílou, nebo barevnou.

  • Světelné řetězy barevné

    Vánoční řetězy z barevných LED diod. K dispozici řetězy pro venkovní i vnitřní použití, modely do zásuvky i na baterie, s dálkovým ovládáním, trvale svítící i blikající.

    U nás si přijdete na své, ať už sháníte krátký barevný LED řetěz na malý stromeček na pracovním stole, tak i dlouhý vánoční řetěz na dům, nebo venkovní stromy s délkou až 60 m. Většina vánočních světelných barevných řetězů v naší nabídce pouze svítí, ale najdete u nás i modely s různými blikajícími funkcemi, na dálkové ovládání, s časovačem apod. A to jak v pestrobarevném provedení, které hraje všemi barvami, tak i jednobarevné modely. Specialitou jsou pak řetězy, u kterých lze barvy přepínat. Výhodou jsou LED diody, které mají o 80 až 90% nižší spotřebu elektrické energie, než klasické žárovky a navíc velmi dlouhou životnost. Objednejte si barevný světelný řetěz a rozsviťte si interiér i exteriér Vašeho domu, nebo bytu.

  • Světelné dekorativní řetězy

    Dekorativní světelný řetěz vytvoří ve Vašem interiéru pohodovou atmosféru- a to nejen o Vánocích

    V této kategorii najdete dekorativní světelné řetězy se svítícími květy, s vločkami, hvězdami, a podobnými nejen vánočními motivy. Dekorativní řetězy jsou určeny především do interiérů domů a bytů. Většina modelů je napájena klasicky z elektrické zásuvky 230 V, ale najdete u nás i řetězy na baterie, které jsou vhodné všude tam, kde nemáte přístup k elektrické zásuvce.

na stránku
Zobrazují se 73 – 96 z 201 položek

Vánoční LED řetěz osvětlí a ozdobí Vaše venkovní i vnitřní prostory- stromeček, dům, zahradu, okna atd. Modely do zásuvky i na baterie, s dálkovým ovládáním, trvale svítící i blikající.

U nás si přijdete na své, ať už sháníte krátký světelný LED řetěz na malý stromeček na pracovním stole, tak i dlouhý vánoční řetěz na dům, nebo venkovní stromy s délkou až 60 m. Většina vánočních světelných řetězů v naší nabídce pouze svítí, ale najdete u nás i modely s různými blikajícími funkcemi, na dálkové ovládání, s časovačem apod. a to jak ve studeně a teple bílé barvě, tak i v barevném provedení. Výhodou jsou LED diody, které mají o 80 až 90% nižší spotřebu elektrické energie, než klasické žárovky a navíc velmi dlouhou životnost. Objednejte si svítící řetěz a rozsviťte si interiér i exteriér Vašeho domu, nebo bytu nejen o Vánocích.