Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Nábytek a další vybavení do obývacího pokoje - moderní i klasické Počet produktů: 102

  • Nástěnné držáky na TV

    Držáky na zeď pro televize a obrazovky s normou VESA- polohovací, otočné, sklopné, s kloubem.

    Klasickému stolku pod televizi dává neustále přednost mnoho lidí a v naší nabídce je najdete také, ale prim už dnes hrají nástěnné držáky, které umožní velmi čistou instalaci a eliminují riziko poškození televize vlivem pádu, protože ta je na nich pevně uchycená. V závislosti na Vašich potřebách a rozměrech televize můžete volit buď jednoduchý držák, který má pouze možnost naklonit televizi o několik stupňů nahoru, nebo dolů, ale najdete u nás i propracované držáky se širokými možnostmi nastavení včetně otočných modelů, nebo držáků vhodných i do rohu, které umožňují oddálení TV, nebo LCD obrazovky ode zdi. Držáky jsou kompatibilní s normami VESA (více viz. detailní popisky produktů).

  • Křesla

    Relaxační křesla do obývacího pokoje- ideální pro sledování televize

    Chcete sledovat televizi co nejstylověji a v maximálním pohodlí? Pak nahlédněte na naši nabídku relaxačních bohatě polstrovaných křesel- většina modelů má navíc rozkládací funkci, takže u nich můžete jednoduše zvednout opěrku nohou a relaxovat v polosedu. Tato relaxační křesla jsou samozřejmě vhodná nejen pro sledování televize, ale například také pro čtení knížky, poslouchání dobré hudby, nebo jen příjemné posezení.

  • Police a policové regály

    Designové police a policové regály jako doplněk obývacího pokoje, kuchyně, nebo koupelny

    Chcete se odlišit a pořídit si do interiéru stylový kousek nábytku? Případně jen hledáte vhodný policový regál, který bezproblému snese zvýšenou vlhkost a celkově agresivnější prostředí koupelny? Pak máme pro Vás nabídku policových systémů a designových policových regálů do interiéru, které jsou vhodné do obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, ale také do koupelny, případně na chodbu. Jednotlivé police jsou vyrobeny z bezpečnostního skla, takže se nemusíte obávat jejich přílišné křehkosti.

  • TV stolky

    Klasické stolky pod televizi v moderním pojetí z kombinace kovu a skla

    V dnešní době se těší čím dál větší oblibě nástěnné držáky televize, které najdete také v naší nabídce, nicméně i klasické stolky pod TV jsou neustále v oblibě ať už v klasickém, nebo moderním provedení. Zaměřujeme se především na moderní modely televizních stolků vyrobené v kombinaci kovu a bezpečnostního skla, které může být buď čiré, nebo černé. Velkou výhodou stolku oprati nástěnnému držáku televize je možnost vést kabely v zadní duté části a tak zachovat čistotu celé instalace.

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 102 položek

Klasické i moderní vybavení a nábytek do obývacího pokoje

Zařizujete obývací pokoj a hledáte základní vybavení, nábytek a další položky v klasickém, nebo moderním stylu? Nabízíme stolky nebo nástěnné držáky na televize, pohodlná televizní křesla, nástěnné police, policové regály a další drobnosti. V jiných kategoriích najdete také dekorace vhodné i do obývacího pokoje, umělé rostliny, židle a křesla, úložné plastové boxy a další. Pokud hledáte především nábytek, pak doporučujeme nahlédnout na náš druhý web a to konkrétně na adresu https://v-nabytek.cz/1517-obyvak kde najdete výběr klasického i moderního nábytku do obývacího pokoje.