Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Zahradní altány 3x6 m s kovovou kostrou nůžkové i klasické. Levné i profi. Počet produktů: 19

  • Nůžkové altány 3x6 m

    Rozkládací nůžkové altány v rozměru 3x6 m vhodné na zahradu, párty, grilování, svatby... Kvalitní provedení se skládací kovovou kostrou a látkovými stěnami.

    Zahradní altány a párty stany s nůžkovou konstrukcí jsou v dnešní době velmi oblíbené zejména pro svou mobilitu a možnost postavit je + opětovně složit během velmi krátké doby (u altánu 3x6 m je tato doba v závislosti na zručnosti cca 5 – 10 minu). Narozdíl od menších stanů 3x3 m, které dokáže rozložit a složit jedna osoba počítejte u stanů 3x6 m spíše s potřebou manipulace ve 2 lidech. Nůžkové stany 3x6 m mají speciální skládací konstrukci vyrobenou většinou z hliníku, který je lehký, ale zároveň pevný, takže má ideální vlastnosti pro tyto účely. Navíc na rozdíl od oceli nerezaví. Nůžkové altány jsou vhodné pro nejrůznější zahradní akce, oslavy a grilování, ale v naší nabídce najdete velké množství altánů i v Profi provedení, které je určeno především pro časté komerční použití- tyto altány 3x6 m jsou ideální pro využití jako prodejní a marketingové stánky, dočasné útočiště pro nejrůznější sportovní týmy apod.

  • Klasické altány 3x6 m
Zobrazují se 1 – 19 z 19 položek

Obdélníkový altán 3x6 m jako ideální volba pro zahradní párty, ale i prodejní stánky, marketingové účely, svatby apod. 

Obdélníkové altány 3x6 m jsou oblíbeným rozměrem z důvodu dostatečné velikosti (lze je využít i pro větší oslavy, prezentační akce, firemní večírky apod.), ale přitom jsou ještě pořád dobře přenosné a jejich stavbu zvládnou bezproblému 2 lidé. (v případě skládací nůžkové konstrukce navíc za velmi krátkou dobu- cca 5 – 10 minut). Levné altány 3x6 m s klasickou konstrukcí a bez bočních stěn můžete u nás najít v cenách cca od 2500,-Kč, ale nabízíme především Profi varianty vhodné pro časté komerční použití, které jsou sice dražší, ale mají výrazně vyšší kvalitu a odolnost. Většinou jsou tyto altány 3x6 m vybaveny skládací nůžkovou konstrukcí z lehkého, ale přitom pevného hliníku, silnou nepromokavou plachtu a mohou být vybaveny kompletními bočními stěnami, aby je bylo možno kompletně uzavřít a chránit se nejen před sluncem a deštěm, ale také větrem a částečně i večerním chladem.