Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Vybavení a potřeby pro turistiku / cestování / kempování Počet produktů: 63

  • Kempingový nábytek

    Dopřejte si pohodlí i v přírodě, nebo na cestách a pořiďte si kvalitní kempingový nábytek ve skládacím provedení

    Vyrážíte často na dovolenou v kempu a za nejrůznější turistikou, případně sháníte nábytek na občasné využití na chatě s možností jednoduchého složení, nebo převezení kamkoliv jinam? Pak bude pro Vás jistě vítaným společníkem skládací kempingový nábytek, který je díky nízké hmotnosti a skladovatelnosti dobře přenosný. Najdete u nás kempingové židle, křesla i stoly, u kterých si můžete vychutnat příjemné posezení v přírodě.

  • Stany a plážové zástěny

    Malé i velké rodinné stany pro turistiku, cykloturistiku, nebo jen občasné přespání na zahradě

    Pokud vyrážíte do přírody na více dnů, ať už po svých, nebo na kole, pak se Vám bude zajisté hodit turistický stan. Ty u nás najdete v různých rozměrech a provedeních od malých stanů vhodných pro 1, nebo 2 osoby až po velké rodinné stany s velkou předsíní a 2 ložnicemi. Pro pěší turistiku, nebo cykloturistiku během teplých letních dnů doporučujeme lehký jednoplášťový stan, pro delší dovolenou například v kempu jsou vhodnější dvouplášťové stany.

na stránku
Zobrazují se 49 – 63 z 63 položek

Vyrazte za turistikou do přírody, nebo pohodou do kempu se správným vybavením

Výlety do přírody, cestování, nebo kempování má rád téměř každý. Téměř každý také počítá s tím, že se bude muset během nich uskromnit a fungovat jen se základním vybavením. Ale proč si takový pobyt v přírodě, dovolenou v kempu, nebo třeba návštěvu festivalu nezpříjemnit díky pohodlnému skládacímu nábytku vhodného nejen pro turistiku a kempování, ale například i právě na dovolenou, na ryby, posezení na chatě apod. Nabízíme kempinkový nábytek, který je lehký a skladný, takže nezabere na cestách příliš místa. Zakoupíte u nás také turistické stany a další výbavu.