Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Poštovní schránky domovní /panelákové / pro firmy. Nástěnné, sloupové, se stojanem Počet produktů: 83

  • Klasické schránky
  • Nerezové schránky

    Venkovní nerezové poštovní schránky klasické na stěnu / na plot, ale i modely se stojanem.

    Nabízíme reprezentativní nerezové poštovní schránky buď v klasickém nástěnném provedení, nebo schránky se stojanem, které jsou určené všude tam, kde nemáte k dispozici shodnou svislou plochu pro instalaci. Poštovní schránky v této kategorii mají nadstandardní objem, takže není problém je využít ani pro nejrůznější instituce, firmy atd. Investice do kvalitní schránky se Vám zajisté vyplatí, protože Vám bude díky kvalitní nerezové oceli sloužit desítky let.

  • Ostatní schránky
na stránku
Zobrazují se 25 – 48 z 83 položek

Venkovní i vnitřní kovové poštovní schránky pro rodinné domy, bytové domy, paneláky, i pro firmy. Schránky na stěnu, na plot, sloupové, se stojanem.

Prodáváme levné i luxusní reprezentativní poštovní schránky buď v klasickém nástěnném provedení z nerezové oceli, modely s vlastním stojanem využívané především ve firmách, nebo designové sloupové poštovní schránky v historickém vzhledu, které zaujmou na první pohled. Poštovní schránky v této kategorii mají nadstandardní objem, takže není problém je využít ani pro nejrůznější instituce, firmy atd. Investice do kvalitní schránky se Vám zajisté vyplatí, protože Vám bude díky kvalitním materiálům sloužit desítky let.