Venkovní nábytek na zahradu, terasu, balkon - levný i luxusní Počet produktů: 732

  • Sety zahradního nábytku

    Zahradní sety (sestavy) stolu a židlí. Malé balkonové sety pro dva, ale i velké relaxační a jídelní sety až pro 8 osob.

    Pokud sháníte nábytek na zahradu, terasu, nebo balkon a nemáte speciální atypické požadavky na složení dílů, pak určitě dejte přednost kompletní sestavě nábytku před jejím skládáním z jednotlivých komponent. Oproti nákupu jednotlivých dílů samostatně ušetříte a navíc máte jistou, že k sobě budou pasovat jak z hlediska materiálu a barvy, tak i velikosti. Pokud chcete především přírodní vzhled, pak doporučujeme dřevěné zahradní sety, nebo velmi módní a oblíbené sety nábytku z umělého ratanu. V případě, že hledáte modernu a co největší rozsah nastavení, pak se zkuste poohlédnout po kovových setech zahradního nábytku v kombinaci s praktickou umělou textilií. Můžete vybírat jídelní sety venkovního nábytku s vysokým stolem, ale také sety se stolkem nízkým kávovým.

  • Zahradní ratanový nábytek

    Set venkovního nábytku z umělého ratanu je nej možností dnešních dnů. Ratanové jídelní sety i relaxační sedací soupravy v levném / luxusním provedení.

    Hledáte nábytek do venkovních částí Vašeho domu, chcete přírodní vzhled, ale nemáte čas o něj pravidelně pečovat? Pak se nabízí jako ideální možnost nábytek z umělého ratanu, který se vzhledově blíží přírodnímu proutěnému nábytku, avšak na rozdíl od něj nevyžaduje žádnou pravidelnou péči, ani údržbu. Z těchto důvodů se jedná v těchto dnech o nejprodávanější typ zahradního nábytku a dá se předpokládat, že tomu tak ještě dlouho bude. Nabízíme jak levná provedení včetně malých setů nábytku například na balkon, tak i luxusní ratanové sedací soupravy na terasu, pod pergolu apod.

  • Zahradní stoly

    Malé zahradní stolky na balkon i velké jídelní stoly na terasu, nebo pod pergolu. Provedení pevné i rozkládací, nízké i vysoké.

    Pokud na zahradě nepracujete, pak trávíte spoustu času sezením na zahradní židli u stolu. Venkovní stůl se tak stává určitým středobodem zahrady a proto je nutno jej pečlivě vybírat. Z těchto důvodů se snažíme přinést co největší nabídku stolů z nejrůznějších materiálů, jako jsou plast, kov, polyratan, Werzalit, Sevelit, případně stolů s horní skleněnou deskou. Krom materiálu je důležitý rozměr stolu, který určuje, kolik lidí se k němu vejde a výška horní desky od země, která musí být dostatečná na to, aby nedocházelo ke kolizi s Vašimi koleny a posezení u stolu tak mohlo být maximálně pohodlné. Krom klasických konstrukcí u nás najdete i skládací modely s odpojitelnými nohami, nebo oblíbené rozkládací provedení, u kterého je možno měnit délku stolu.

  • Zahradní židle a křesla

    Praktické i elegantní zahradní židle a křesla v pevném i polohovacím provedení. Vhodné na zahradu, terasu, balkon...

    Kvalitní a pohodlná židle, případně křeslo je bezpochyby jedním ze základních prvků nábytku jak do vnitřních, tak i do venkovních prostor, jako jsou terasy, zahrady, nebo balkony. Na výběr dnes máme ze spousty typů a materiálů, které je možno vzájemně kombinovat tak, aby Vám venkovní židle vyhovovala po stránce funkční i designové. Pro příznivce přírodních materiálů máme zahradní židle a křesla ze dřeva (doporučujeme si připlatit za exotická dřeva jako jsou teak, nebo eukalyptus, která sou mnohem odolnější, než klasická dřeva z našich lesů). Pokud nechcete ztrácet čas s údržbou, pak je lépe sáhnout po některém z umělých materiálů jako je plast, umělý ratan, nebo pevný a bytelný kov. V posledních letech jsou také velmi oblíbené levné venkovní židle z plastu a moderní, luxusní zahradní židle s kovovou kostrou a výplní sedáku + opěradla z prodyšné umělé textilie- tyto židle se dobře přizpůsobí tělu, takže jsou velmi pohodlné, mají široké možnosti nastavení a většinu z nich je možno složit na velmi malé rozměry, takže není třeba příliš místa při jejich skladování mimo sezónu. Především na zahradní dřevěné a kovové židle doporučujeme dokoupit měkký polstr, který Vám zpříjemní posezení. 

  • Zahradní pohovky

    Prodej venkovních pohovek a gaučů z umělého ratanu. Zahradní nábytek pohovka pod pergolu, před dům, na zahradu, na balkon, na terasu. 

    Rádi byste si vytvořili venku kousek, kde si můžete jen tak sednout a relaxovat? Případně byste chtěli doplnit Vaši ratanovou sedací soupravu o další místo k sezení? Pak může být zajímavou volbou pořízení venkovní pohovky, nebo gauče, které u nás můžete najít jak v klasickém rovném, tak i rohovém provedení z umělého ratanu, který je velmi odolný, ale přitom se do venkovních prostor domu bezvadně hodí. Tyto venkovní pohovky z umělého ratanu najdete u nás v provedení dvojsedák i trojsedák.

  • Zahradní lehátka

    Relaxační lehátko s polohovací funkcí se stane oázou klidu na zahradě, u bazénu, nebo na terase. Na výběr modely z plastu, kovu i masivního dřeva.

    Máte zařízenou zahradu včetně zahradního nábytku, ale chybí Vám místo k poležení a relaxaci? Pak se přímo nabízí pořízení relaxačního venkovního lehátka, která u nás najdete jak v moderním a dnes velmi populárním umělém ratanu a klasickém dřevě, tak i v plastu a kovu s prodyšným potahem z umělé textilie. Velká část lehátek je vhodná nejen pro využití na soukromých zahradách, terasách a balkomnech, ale také v komerčním sektoru- tzn. na terasách hotelů, ve wellness centrech, u bazénů apod. Mimo lehátek samotných u nás můžete nakoupit i polstry na lehátka, které jsou vhodné především na plastové a dřevěné modely. 

  • Zahradní lavičky

    Venkovní lavičky v provedení do parku i na zahradu, terasu, nebo na balkon. Modely z teakového dřeva, kovu i plastu.

    Rádi byste si vytvořili v zahradě odpočinkový kout, ze kterého bude dýchat klid a pohoda? Pak by v něm určitě neměla chybět zahradní lavička vyrobená ideálně z tvrdého masivního dřeva, jako je teak, nebo eukalyptus. Najdete u nás ale i levné kvalitní lavičky vhodné do moderních zahrad vyrobené z kovu (oceli, litiny) nebo kombinace kovu a dřevěných latí a také bytelné parkové lavičky k přišroubování, nebo zabetonování- ty jsou většinou vyrobeny z kovového rámu a dřevěných latí.

  • Zahradní houpačky

    Venkovní houpačka ve stylu houpací lavice pro celou rodinu. Pevné i rozkládací modely vhodné na zahradu, nebo na terasu. Provedení ze dřeva, nebo z kovu.

    Máte pocit, že Vám na zahradě chybí kus nábytku, na kterém byste mohli relaxovat a vychutnávat si krásné počasí? Možná Vám chybí právě rodinná zahradní houpačka ve stylu houpací lavice se stříškou, která je vhodná pro dospělé i děti. U nás najdete jak klasičtější dřevěné modely, ale i designové kovové modely. Některé zahradní houpačky mají rozkládací konstrukci, takže je můžete rozložit na lůžko a využít i jako náhradu za klasické zahradní lehátko.

  • Zahradní úložné boxy

    Velký velký venkovní úložný box s víkem poslouží pro uložení polstrů, nářadí, hraček, sport. potřeb... Vhodné kamkoliv na zahradu, terasu, nebo na balkon.

    Nechcete nechávat polstry na zahradním nábytku přes noc a za špatného počasí, ať už kvůli nasáknutí vodou, nebo zašpinění? Nejjednodušší možností je pořízení moderního velkého úložného boxu na polstry, které u nás najdete v provedení s víkem a různými velikostmi od menších až po velké. Nemusíte mít navíc strach, že by úložný box hyzdil Vaši zahradu, balkon, či terasu- můžete vybírat z modelů ze dřeva, plastu v imitaci dřeva, nebo umělého ratanu. Každý si tudíž najde takové provedení, které se bude designově hodit k jeho venkovnímu nábytku. Boxy se hodí nejen pro uložení polstrů, ale také hraček, sportovních potřeb, menšího zahradnického náčiní apod. V nabídce máme i uzamykatelné boxy, které ochrání obsah před nezvanými návštěvníky.

  • Polstry na zahradní nábytek

    Měkké polstry přidají zahradnímu nábytku teplo a měkkost - tenší i silné provedení včetně modelů se snímatelným pratelným potahem.

    Vybíráte zahradní nábytek, nebo jste si jej už koupili, ale chybí Vám u něj měkkost, nebo je Vám při posezení na něm během chladnějších dnů zima? Jednoduchým řešením je pořízení venkovních polstrů na zahradní nábytek, které lze u nás zakoupit na židle, křesla a lehátka. Nabízíme jak levná, povětšinou tenší provedení s potahem z bavlny, tak i silnější, vysoké provedení včetně modelů s potahem na zip, který je možno jednoduše sejmout a vyprat. Tyto dražší podsedáky a polstry mají potah ve většině případů vyroben z kombinace polyesteru a jiného umělého materiálu vyrobeného tak, aby co nejlépe odolával vodě. Voda pak po těchto dražších polstrech jednoduše stéká dolů a nemám tendence se do nich vsakovat, což mimo jiné také zmírňuje tvorbu skvrn. Podsedáky, polštáře a polstry najdete v různých barvách a rozměrech.

  • Ochranné plachty

    Pevné a kvalitní plachty jako ochrana zahradního nábytku během zimního období- plachty na židle, křesla, stoly, lavice i celé sety

    Většina námi prodávaných kusů zahradního nábytku je sice odolná rozmarům počasí a vydrží bez větší újmy i pobyt na mrazu, nebo pod vrstvou sněhu. V rámci zachování dlouhé životnosti doporučujme ale veškerý venkovní nábytek přes zimu schovat ideálně do suchého prostředí s teplotou nad 0°C. Jako ochranu před poškozením v průběhu skladování a zbytečným ušpiněním je vhodné využít ochranné krycí plachty. Pokud nemáte možnost nábytek v zimě uschovat uvnitř, pak důrazně doporučujeme alespoň jeho zakrytí plachtou, která zabrání vlhkosti, sněhu a ledu, aby se dostaly k nábytku a negativně na něj působily. Ochranné plachty na zahradní nábytek jsou voděodolné a vyrobené ze kvalitního moderního materiálu.

na stránku
Zobrazují se 49 – 72 z 732 položek

Stylový zahradní nábytek- levné i luxusní modely z plastu, kovu, dřeva, ratanu 

Právě jste dostavěli dům a zařídili si zahradu, ale něco Vám na ní chybí? Možná je to stylová sestava zahradního nábytku, nebo jen lehátko pro chvíle odpočinku. Ať je to tak, či onak- u nás najdete obojí. A nejen to, ale i dalších několik set položek venkovního nábytku vhodného na zahrady, terasy, balkony, pod pergolu, nebo do zimních zahrad. Můžete vybírat z prakticky všech možných materiálů, ze kterých se zahradní nábytek běžně vyrábí- plast, dřevo, kov, umělý ratan. Veškeré zobrazené položky máme skladem a dodáme Vám je do 2 pracovních dnů. Pokud Vás zajímají celé sety nábytku, pak můžete buď přímo u nás nahlédnout do kategorie sety zahradního nábytku, případně si prohlédnout zahradní sestavy a sedací soupravy na z-nabytek.cz, kde najdete více typů nábytku včetně nejrůznějších luxusních variant.