Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Ratanové sety nábytku levné i luxusní na zahradu, balkon, terasu Počet produktů: 31

  • Zahradní ratanová lehátka

    Moderní lehátko z umělého ratanu - exkulzivní vzhled blížící se přírodnímu produktu a minimální údržba 

    Chcete si na Vaši zahradu pořídit relaxační lehátko a chcete pokud možno přírodní vzhled? Plastová lehátka se Vám zdají nudná a do Vaší zahrady jednoduše nezapadají? Řešením je buď dřevěné zahradní lehátko, které je ale nutno pravidelně udržovat (obnovování laku), případně si můžete dopřát zahradní lehátko z umělého ratanu, které působí velmi moderně, vzhledem se blíží přírodnímu produktu, ale přitom nevyžaduje žádnou pravidelnou údržbu. Lehátka z ratanu jsou dnes velmi oblíbená a lze je doporučit jak do klasických, tak i moderně pojatých zahrad- oblíbená jsou na terasy, k bazénu, na balkon, ale i kamkoliv jinam na zahradu, případně i do interiéru. V naší nabídce najdete jak levná ratanová lehátka, tak i luxusní modely s bohatým čalouněním, polohováním apod.

  • Zahradní ratanové židle

    Moderní židle, nebo křeslo z umělého ratanu v levném, nebo luxusním provedení.  Proutěné modely na balkon, zahradu, terasu.

    Chcete Váš venkovní stůl na zahradě, terase, nebo balkoně doplnit vhodnými židlemi, nebo křesly, ale plastové provedení Vám nic neříká a o dřevěný nábytek se nechcete pravidelně starat? Pak by mohla být vhodným řešením židle, nebo křeslo z tzv. polyratanu, jink řečeno umělého ratanu. Tato provedení se vzhledově velmi přibližuje přírodnímu produktu, a proto do většiny zahrad perfektně zapadá. Přitom ale nevyžaduje žádnou pravidelnou údržbu- stačí jednou za čas setřít prach, nebo nečistoty vlhkým hadříkem, případně vyčistit potah polstrování, pokud jej daný produkt obsahuje. Na výběr máte levné ratanové židle a křesla, tak i luxusní modely- některé s polohovacími opěrkami, včetně polstrování apod.

  • Zahradní ratanové sety

    Moderní set nábytku z umělého ratanu- pohodlné posezení na zahradě, terase, nebo balkoně. Kvalitní levná i luxusní provedení.

    Chcete si na Vaši zahradu, terasu, nebo balkon pořídit stylový venkovní nábytek a trváte na přírodním vzhledu? Plastový nábytek je pro Vás příliš nudný a do pojetí Vaší zahrady jednoduše nezapadá? Řešením je buď dřevěný zahradní nábytek, který je ale nutno pravidelně udržovat (obnovování laku), případně si můžete dopřát set nábytku z umělého ratanu, který působí velmi moderně, vzhledem se blíží přírodnímu produktu, ale přitom nevyžaduje žádnou pravidelnou údržbu. Zahradní ratanové sety jsou dnes velmi oblíbené a lze je doporučit jak do klasických, tak i moderně pojatých zahrad.

na stránku
Zobrazují se 25 – 31 z 31 položek

Set venkovního nábytku z umělého ratanu je nej možností dnešních dnů. Ratanové jídelní sety i relaxační sedací soupravy v levném / luxusním provedení.

Hledáte nábytek do venkovních částí Vašeho domu, chcete přírodní vzhled, ale nemáte čas o něj pravidelně pečovat? Pak se nabízí jako ideální možnost nábytek z umělého ratanu, který se vzhledově blíží přírodnímu proutěnému nábytku, avšak na rozdíl od něj nevyžaduje žádnou pravidelnou péči, ani údržbu. Z těchto důvodů se jedná v těchto dnech o nejprodávanější typ zahradního nábytku a dá se předpokládat, že tomu tak ještě dlouho bude. Nabízíme jak levná provedení včetně malých setů nábytku například na balkon, tak i luxusní ratanové sedací soupravy na terasu, pod pergolu apod.