Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Sety venkovního nábytku relaxační i jídelní na zahradu, terasu, balkon Počet produktů: 93

  • Zahradní dřevěný nábytek

    Sety nábytku z masivního dřeva (borovice, teak, eukalyptus...) perfektní pro Vaši zahradu, terasu, nebo balkon.

    Pokud trváte na přírodním vzhledu zahradního nábytku, pak je masivní dřevo jasnou volbou. Sety venkovního nábytku z masivního dřeva jsou bytelné a především provedení z exotických dřev, jako je teak, nebo eukalyptus se pyšní velmi dlouhou životností při nízkých nárocích na pravidelnou údržbu. Najdete u nás jak malé sety pro 2 osoby ve skládacím provedení, které jsou ideální na balkon, nebo malou terasu, tak i větší sety dřevěného zahradního nábytku, nebo dřevěné pivní sety. Ale nezapomínejte, že dřevo je přírodní materiál a nábytek z něj vyrobený opravdu nestačí jen občas otřít vlhkým hadrem, jako je tomu například u plastového nábytku. Dřevěné sestavy z klasických masivních dřev z evropských lesů (nejčastěji je používaná borovice) je nutno jednou za čas důkladně očistit, lehce přebrousit a natřít lakem na dřevo. Nábytek z tvrdých exotických dřev (eukalyptus, teak) pak doporučujeme 1x ročně důkladně očistit a ošetřit teakovým olejem, nebo ještě lépe přípravkem typu teak protektor na teakové dřevo.

  • Zahradní kovový nábytek

    Kovový zahradní nábytek působí moderně a je velmi odolný. Sety kovového nábytku z oceli i s hliníkovým rámem a potahem z umělé textilie.

    Kov může do zahrady perfektně zapadat, ať už se jedná o rustikální litinový nábytek, nebo moderní židle a křesla z hliníku s výplní sedáku a opěradla z prodyšné textilie v kombinaci se stolem s horní skleněnou deskou. Kovový zahradní nábytek z naší nabídky má jednu velkou výhodu- díky kvalitním materiálům a povrchové úpravě se o něj prakticky nemusíte starat ani při vystavení přímému slunci a dešti na zahradě, terase, balkoně apod. V naší nabídce najdete především sety venkovního kovového nábytku s lehkými židlemi vyrobenými z hliníku v kombinaci s umělou textilií. Díky hliníkovému rámu jsou lehké a odolné, umělá textilie jim pak dodává pohodlí. Tyto židle bývají většinou kombinované s kovovými stoly se skleněnou horní deskou. Takový kovový venkovní nábytek pak působí na zahradě velice moderně a poměrně luxusně- je vhodný především pro zahrady a terasy k novostavbám.

  • Zahradní plastový nábytek

    Set plastového zahradního nábytku v moderním provedení perfektní pro Vaši zahradu, terasu, nebo balkon. Levné, ale kvalitní modely.

    Plast je materiálem, okolo kterého se vedou často vášnivé debaty. Na sety venkovního plastového nábytku část z nás nedá dopustit, jiný by jej v zahradě nikdy nechtěli ať už z důvodu vzhledu, nebo nižší trvanlivosti, na kterou jsme byli v minulosti u některých kusů zvyklí. Jednoznačný faktem ale je, že plasty ušly za poslední roky dlouhou cestu a zahradní nábytek z nich vyrobený je velmi kvalitní, odolný a má dlouhou životnost (moderní plasty, ze kterých je nábytek v naší nabídce vyroben obsahují totiž UV filtr, který zabraňuje průchodu slunečních paprsků do materiálu a tím jeho křehnutí). Materiál tak zůstává stále pevný a navíc nebledne ani při umístění na přímém slunci a dešti ve venkovních prostorech na zahradě, terase, nebo balkoně. Moderní plasty se dají probarvit nejrůznějšími odstíny barev, takže nemusí jít jen o nábytek v zelené, bílé, nebo hnědé barvě, ale lze dosáhnout velmi věrné imitace dřeva jak z hlediska barvy, tak i struktury materiálu. V naší nabídce najdete jak celé sestavy zahradního plastového nábytku, tak i (v jiných kategoriích) samostatné zahradní židle, nebo stoly.

  • Ratanový nábytek- lisovaný
  • Ratanový nábytek- vyplétaný
na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 93 položek

Zahradní sety (sestavy) stolu a židlí. Malé balkonové sety pro dva, ale i velké relaxační a jídelní sety až pro 8 osob.

Pokud sháníte nábytek na zahradu, terasu, nebo balkon a nemáte speciální atypické požadavky na složení dílů, pak určitě dejte přednost kompletní sestavě nábytku před jejím skládáním z jednotlivých komponent. Oproti nákupu jednotlivých dílů samostatně ušetříte a navíc máte jistou, že k sobě budou pasovat jak z hlediska materiálu a barvy, tak i velikosti. Pokud chcete především přírodní vzhled, pak doporučujeme dřevěné zahradní sety, nebo velmi módní a oblíbené sety nábytku z umělého ratanu. V případě, že hledáte modernu a co největší rozsah nastavení, pak se zkuste poohlédnout po kovových setech zahradního nábytku v kombinaci s praktickou umělou textilií. Můžete vybírat jídelní sety venkovního nábytku s vysokým stolem, ale také sety se stolkem nízkým kávovým.