Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Venkovní židle a křesla na zahradu, terasu, balkon levné i luxusní - pevné, skládací, polohovací Počet produktů: 193

  • Dřevěné zahradní židle

    Zahradní židle, nebo křeslo z masivního dřeva vnese na Vaši zahradu, terasu, či balkon přírodní vzhled. V nabídce modely pevné, skládací i polohovací.

    Pokud chcete Vaši zahradu udržet v co nejpřírodnějším rázu a trváte na tom i v případě nábytku, pak je pro Vás dřevo jasnou volbou. Zvláště do klasičtěji pojatých zahrad perfektně zapadá a navíc struktura dřeva vypadá opravdu krásně. Nevýhodou masivních dřevěných židlí při jejich umístění ve venkovních prostorech je ale nutnost alespoň občasné údržby, protože dřevo jako přírodní materiál nezvládá bez naší pomoci 100% odolávat povětrnostním vlivům. Je proto nutno jej (cca jednou za 2 sezóny) pečlivě očistit, lehce obrousit a obnovit jeho lak. Tomuto postupu se lze alespoň částečně vyhnout nákupem dřevěných židlí z tvrdého tropického dřeva (např. teak, eukalyptus, meranti apod.). Tato dřeva jsou totiž velmi tvrdá, odolná a mají v sobě obsah přírodních olejů, které je chrání před vlhkostí. Avšak olej se postupem času pomalu vypařuje, takže je vhodné tyto dřevěné židle z masivu vždy před sezónou ošetřit teakovým olejem, nebo přípravkem typu “Teak Protector“ (stačí aplikátorem nanést na celou židli, nechat zaschnout a následně otřít jemným hadříkem). Na zimu doporučujeme dřevěné židle vždy schovat do suchých prostor- pokud nemáte příliš prostoru ke skladování, pak vybírejte skládací židle, které zaberou po složení jen minimum prostoru. Dřevěné polohovací židle jsou zase oblíbené především jako jídelní židle k setu venkovního nábytku.

  • Kovové zahradní židle

    Venkovní kovové židle na zahrady, terasy, nebo balkony. Bytelné celokovové provedení i lehké hliníkové modely s umělou textilií ve skládacím / polohovacím provedení.

    Kov může do zahrady perfektně zapadat, ať už se jedná o rustikální litinový nábytek, nebo moderní židle a křesla z hliníku s výplní sedáku a opěradla z prodyšné textilie. Kovové zahradní židle z naší nabídky mají jednu velkou výhodu- díky kvalitním materiálům a povrchové úpravě se o ně prakticky nemusíte starat. V případě celokovových židlí z tahokovu (někdy také nazývaných židlí s drátěným výpletem) se jedná o bytelné provedení vhodné nejen do soukromých zahrad, ale i na zahrádky restaurací, terasy penzionů, hotelů apod. K celokovovým zahradním židlím doporučujeme dokoupit také polstry, které Vás zahřejí v chladnějších dnech a naopak odfiltrují od Vaší pokožky rozehřátý kov během slunečných letních dnů. U polohovatelných židlí s kovovým rámem (většinou hliníkovým) a výplní z umělé textilie se jedná o moderní nábytek vhodný především k moderním novostavbám. Je nejen praktický, ale také velmi pohodlný (textilie se dobře přizpůsobí kontuře zad i Vašeho pozadí).

  • Plastové zahradní židle

    Plastové židle na zahrady, terasy a balkony v klasickém levném, ale i moderním bytelném provedení. Modely pevné i skládací a polohovací. Levné i luxusní moderní varianty s nosností až 150 kg.

    Plast je materiálem, okolo kterého se vedou často vášnivé debaty. Na židle a křesla z něj vyrobené část z nás nedá dopustit, jiný by jej v zahradě nikdy nechtěl ať už z důvodu vzhledu, nebo nižší trvanlivosti, na kterou jsme byli v minulosti u některých kusů zvyklí. Jednoznačný faktem ale je, že plasty ušly za poslední roky dlouhou cestu a židle z nich vyrobené jsou velmi kvalitní, odolné a mají dlouhou životnost (moderní plasty, ze kterých je nábytek v naší nabídce vyroben obsahují totiž UV filtr, který zabraňuje průchodu slunečních paprsků do materiálu a tím jeho křehnutí. Materiál tak zůstává stále pevný a navíc nebledne). Moderní plasty se dají probarvit nejrůznějšími odstíny barev, takže nemusí jít jen o židle a křesla v zelené, bílé, nebo hnědé barvě, ale lze dosáhnout např. velmi věrné imitace dřeva jak z hlediska barvy, tak i struktury materiálu. V naší nabídce najdete nejen zahradní plastové židle, nebo křesla, ale v dalších kategoriích k nim můžete dokoupit i stůl, nebo jiné kusy zahradního plastového nábytku.

  • Ratanové zahradní židle

    Ratanová židle dodá Vaší zahradě, terase, nebo balkonu přírodní nádech. Křesla z umělého ratanu v pevném i polohovacím provedení.

    Umělý ratan je oblíbený především pro svou podobnost s přírodním materiálem, avšak na rozdíl od něj nevyžaduje prakticky žádnou údržbu. Ratanové zahradní židle a křesla tak můžete ponechat ve venkovních prostorech bez ohledu na počasí. Nenabízíme jen ratanové židle a křesla, ale v jiných kategoriích najdete i stoly, nebo celé sestavy zahradního nábytku z umělého ratanu.

  • Skládací zahradní židle

    Venkovní skládací židle jako vhodná volba na balkon, zahradu, nebo terasu. Provedení z plastu, dřeva, i kovu.

    Chcete si pořídit samostatnou židli, nebo celý set venkovního nábytku na zahradu, balkon, nebo terasu, ale nevíte, kam byste je uložili přes zimu? Jednoduchým řešením může být skládací zahradní židle, kterou po sezóně jednoduše složíte a umístíte například i do skříně, regálu, koutu ve spíži apod. Najdete u nás jak klasické skládací židle ze dřeva, moderní provedení s hliníkovým rámem a umělou textilií, tak i menší kempingové židle vhodné pro výlety, dovolenou, rybaření, na chatu apod.

  • Stohovatelné zahradní židle

    Zahradní stohovatelná židle, nebo křeslo Vám usnadní jeho skladování / převážení.

    Každý z nás občas řeší problém s nedostatkem prostoru a ne vždy se nám daří vítězit. Než shánět další nutný prostor k uskladnění zahradního nábytku, je často výhodnější pořídit si židle ve skládacím, nebo stohovatelném provedení. Stohovatelné židle jsou uzpůsobeny tak, aby je bylo možno skládat na sebe, čímž výrazně uspoříte místo při jejich uskladnění. V naší nabídce najdete židle tohoto provedení především s kovovým rámem a potahem z umělé textilie, ale jejich provedení a materiály mohou být různé.

na stránku
Zobrazují se 49 – 72 z 193 položek

Praktické i elegantní zahradní židle a křesla v pevném i polohovacím provedení. Vhodné na zahradu, terasu, balkon...

Kvalitní a pohodlná židle, případně křeslo je bezpochyby jedním ze základních prvků nábytku jak do vnitřních, tak i do venkovních prostor, jako jsou terasy, zahrady, nebo balkony. Na výběr dnes máme ze spousty typů a materiálů, které je možno vzájemně kombinovat tak, aby Vám venkovní židle vyhovovala po stránce funkční i designové. Pro příznivce přírodních materiálů máme zahradní židle a křesla ze dřeva (doporučujeme si připlatit za exotická dřeva jako jsou teak, nebo eukalyptus, která sou mnohem odolnější, než klasická dřeva z našich lesů). Pokud nechcete ztrácet čas s údržbou, pak je lépe sáhnout po některém z umělých materiálů jako je plast, umělý ratan, nebo pevný a bytelný kov. V posledních letech jsou také velmi oblíbené levné venkovní židle z plastu a moderní, luxusní zahradní židle s kovovou kostrou a výplní sedáku + opěradla z prodyšné umělé textilie- tyto židle se dobře přizpůsobí tělu, takže jsou velmi pohodlné, mají široké možnosti nastavení a většinu z nich je možno složit na velmi malé rozměry, takže není třeba příliš místa při jejich skladování mimo sezónu. Především na zahradní dřevěné a kovové židle doporučujeme dokoupit měkký polstr, který Vám zpříjemní posezení.