Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Velké slunečníky na zahradu, terasu, balkon - klasické, s boční nohou, s kloubem Počet produktů: 118

  • Kulaté slunečníky do 3 m

    Kulaté slunečníky 3 m s tyčí uprostřed i s boční nohou jako klasické provedení na zahradu, nebo terasu. Modely klasické, polohovací, s kloubem.

    Kulaté slunečníky jsou klasikou, kterou je možno zakoupit v různých variantách. V této kategorii najdete menší slunečníky a zahradní deštníky s průměrem do 3 m ať už s tyčí uprostřed, tak i s boční konstrukcí. Slunečníky mají pevnou kovovou kostru, která zajišťuje dostatečnou stabilitu a odolnost. Levné kulaté slunečníky 3 m doporučujeme především pro menší sestavy nábytku s kulatým stolem, ale jsou také vhodné ve variantě s boční konstrukcí pro odstínění prostoru určeném např. pro zahradní lehátko, lavičku, nebo malé posezení. Většina slunečníků má ruční kliku pro snadné otevírání a některé jsou vybavené i kloubem pro nastavení úhlu stínění.

  • Kulaté slunečníky do 4 m

    Kulaté slunečníky 4 m s tyčí uprostřed i s boční nohou jako klasické provedení na zahradu, nebo terasu. Modely klasické, polohovací, s kloubem.

    Kulaté slunečníky jsou klasikou, kterou je možno zakoupit v různých variantách. V této kategorii najdete velké slunečníky s průměrem do 4 m ať už s tyčí uprostřed, tak i s boční konstrukcí. Luxusní designové i levné slunečníky mají pevnou kovovou kostru, která zajišťuje dostatečnou stabilitu a odolnost. Kulaté slunečníky 4 m doporučujeme především pro větší sestavy nábytku s kulatým stolem, ale jsou také vhodné ve variantě s boční konstrukcí pro odstínění prostoru určeném např. pro zahradní lehátko, lavičku, nebo zahradní posezení, nebo celou sestavu nábytku v případě, že nemá Váš zahradní stůl otvor pro tyč slunečníku. Slunečníky s tyčí uprostřed jsou stejného provedení jako klasické hospodské slunečníky, najdete u nás ale i modely polohovací s kloubem a nastavitelným úhlem stínění.

  • Obdélníkové slunečníky

    Obdélníkový slunečník- praktické provedení pro obdélníkové stoly, terasy, větší balkony.

    Zahradní slunečníky v obdélníkovém provedení jsou určeny především tam, kde by klasický kulatý tvar nezapadal do celkové kompozice, nebo na menší plochy, které ale chceme mít co nejefektivněji odstíněné- především tedy na místech, kde je výhodné, aby celá jedna strana slunečníku přiléhala k fasádě, plotu, nebo jiné svislé ploše. Pomocí obdélníkového slunečníku lze efektivně odstínit prostor především na balkonech, nebo menších terasách. Dle momentální sezóny u nás najdete i podlouhlé slunečníky s více vrcholy, které jsou určeny především pro odstínění obdélníkových a oválných zahradních stolů.

  • Půlkulaté slunečníky

    Půlkulatý, neboli poloviční zahradní slunečník jako ideální volba na balkony, nebo menší terasy

    Zahradní slunečníky v půlkulatém provedení jsou určeny především tam, kde by klasický kulatý tvar nezapadal do celkové kompozice, nebo na menší plochy, které ale chceme mít co nejefektivněji odstíněné- především tedy na místech, kde je výhodné, aby celá jedna strana slunečníku přiléhala k fasádě, plotu, nebo jiné svislé ploše. Pomocí půlkulatého slunečníku, někdy nazývaného také polovičního slunečníku lze efektivně odstínit prostor především na balkonech, nebo menších terasách. V naší nabídce najdete i speciální půlkulaté stojany pro tyto slunečníky.

  • Čtvercové slunečníky

    Čtvercový slunečník klasický, nebo s boční nohou- praktické pevné / polohovací provedení především na terasy a větší balkony.

    Zahradní slunečníky ve čtvercovém provedení jsou určeny především tam, kde by klasický kulatý tvar nezapadal do celkové kompozice, nebo na menší plochy, které ale chceme mít co nejefektivněji odstíněné- především tedy na místech, kde je výhodné, aby celá jedna strana slunečníku přiléhala k fasádě, plotu, nebo jiné svislé ploše. V naší nabídce najdete jak módní čtvercové slunečníky s boční nohou, tak klasické levné provedení se stojnou tyčí uprostřed. Většina čtvercových slunečníků je vybaveno i ruční klikou pro jednoduché otevírání a některé najdete i v polohovacím provedení s nastavitelným úhlem stínění.

  • Stojany na slunečníky

    Stojany pod malé i velké slunečníky ze žuly, mramoru, nebo plastu. Těžké dlaždicové podstavce.

    Pokud objednáváte slunečník z naší nabídky, vždy si zkontrolujte, jestli je součástí balení i stojan. Výrobci totiž většinou stojany nabízí zvlášť a to proto, aby si mohl každý zvolit takový model, který mu bude vyhovovat po stránce funkční i designové. Snažíme se všem nabídnout vhodnou alternativu, takže u nás najdete jak levné plastové stojany plnitelné vodou, nebo pískem, tak i luxusní masivní stojany z leštěného černého mramoru, žuly, nebo jiného materiálu. Doporučujeme vybírat spíše masivnější a těžší stojany, které slunečník lépe udrží při náporech větru a před nákupem si v popisu produktu ověřit, zda má otvor dostatečný průměr pro umístění tyče slunečníku.

  • Ochranné obaly na slunečníky

    Pořiďte si obal na zahradní slunečník a ochraňte jej tak za špatného počasí, nebo přes zimu

    Kyselé deště dohromady spolu nejrůznějšími nečistotami, ptačím trusem apod. způsobují zašpinění Vašeho zahradního slunečníku a navíc snižují jeho životnost. Proto je vhodné slunečník při špatném počasí složit a ideálně jej také překrýt vhodným voděodolným potahem. Slunečník doporučujeme (po důkladném vyschnutí) v potahu také skladovat, aby se k němu zbytečně nedostávala vlhkost, prach a nečistoty.

na stránku
Zobrazují se 49 – 72 z 118 položek

Zahradní slunečník Vám poskytne dostatek stínu - ať už na zahradě, terase, nebo na balkoně. Levné slunečníky a zahradní deštníky s podstavcem i bez, klasické, boční, polohovací.

Pokud se chcete v horkých letních dnech schovat před slunečními paprsky, ale přitom si užívat čerstvého vzduchu na zahradě, terase, nebo balkoně, pak Vám dobře poslouží velký zahradní slunečník. Nabízíme jak moderní a v současnosti velmi populární modely s boční konstrukcí (včetně nejrůznějších designových provedení), tak i klasické slunečníky se středovou tyčí, které jsou vhodné jak pro samostatné umístění, případně do setů zahradního nábytku (pokud má Váš stůl otvor pro slunečník)- jedná se o klasické provedení, jaké mají hospodské slunečníky. Vybírat můžete z klasických kulatých, ale i čtvercových, obdélníkových, nebo půlkulatých modelů. Některé slunečníky v naší nabídce mají ohebný kloub, takže je možno celou horní část sklopit (tato funkce je výhodná zejména při nízko svítícím slunci). Při výběru daného slunečníku vždy kontrolujte, jestli je jeho součástí i podstavec. V případě, že není, pak jej můžete u nás zakoupit samostatně, případně využít podstavec, který už máte doma (jen pro jistotu zkontrolujte, jestli má dostatečný průměr a tyč slunečníku se do něj vejde).