Proč nakoupit u nás:

Ověřený prodejce
Na trhu od roku 2014

Vlastní sklady zboží

99% zboží skladem

Rychlá expedice
Dodání do 2 pracovních dnů

Garance spokojenosti
Možnost vrátit zboží do 14 dnů



Zahradní grily s poklopem / s udírnou / typu lokomotiva. Na zahradu, terasu, do pergoly. Počet produktů: 36

  • Grily na dřevěné uhlí

    Gril na dřevěné uhlí je klasika, která nesmí chybět na zahradě pod žádnou pergolou. V nabídce malé levné cestovní grily, i modely lokomotiva s udírnou.

    Pokud dáváte před plynem, nebo elektřinou při grilování přednost dřevěnému uhlí, pak se Vám vůbec nedivíme. Ani my si totiž nedokážeme bez vůně dřeva a typického chuťového zabarvení masa správné grilování představit. Grily na dřevěné uhlí jsou proto v ČR jednoznačně nejprodávanější, ať už jde o menší cestovní přenosné modely, nebo profesionální velké grily typu lokomotiva s udírnou (v těch můžete k zatopení ve většině případů použít i klasické dřevo, nebo uhlí). U tohoto typu grilů doporučujeme nechat dřevěné uhlí a vůbec celý gril nejprve řádně rozehřát a následně teplotu uvnitř grilu regulovat prostřednictvím otvorů pro přívod a odvod vzduchu. Sedněte si na Vaši, zahradu, terasu, nebo pod pergolu a užijte si grilování s novým grilem.

  • Cestovní mini grily

    Chcete grilovat i mimo domov? Pořiďte si mini cestovní přenosný gril na dřevěné uhlí.

    Milujete grilování, ale nechcete být omezování pouze Vaší zahradou, nebo terasou? Případně nemáte běžně kde grilovat, ale nechcete si nechat tuto kratochvíli ujít? Pak si stačí pořídit cestovní mini gril, se kterým můžete připravovat pokrmy na cestách, dovolené, u vody, v kempu, na chatě…zkrátka prakticky všude, kde si jen vzpomenete. Z hlediska funkce si tyto malé přenosné grily nezadají s jejich velkými bratříčky- jen je třeba mít na paměti, že se na gril vzhledem k omezeným rozměrům vejde méně připravovaných pokrmů.

  • Plynové grily

    Kvalitní zahradní plynové grily v nerezovém provedení malé i velké. Nabízíme i modely s bočními hořáky, nebo s litinovým roštem.

    V České republice se těší stále největšímu zájmu grily na dřevěné uhlí, ale stále více lidí nachází výhody grilování na plynu. Ale zahradní plynové grily už jsou č. 1 v prodejích např. v USA a tento trend postupně proniká i k nám. Hlavní výhodou těchto grilů je fakt, že spalováním plynu nevznikají prakticky žádné negativní látky, takže jsou pokrmy zdravější. Většina z plynových grilů má navíc speciální ochranné prvky, které znemožňují vznícení odkapávajícího tuku, takže nevznikají nezdravé karcinogenní látky ani takto sekundárně. Výhodou plynových grilů je jednoduchá regulace teploty prostřednictvím otočného knoflíku podobně jako u klasické trouby a prakticky žádná potřeba roztápění- stačí jen zapálit hořák a můžete grilovat. Nevýhodou je sice vyšší hmotnost, ale díky kolečkům lze i tak gril dobře přepravovat a provedení z nerezové oceli jsou navíc absolutně nenáročná na údržbu.

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 36 položek

Venkovní gril nesmí chybět na žádné zahradě, nebo pod pergolou. V nabídce malé levné malé modely, ale i velké grily typu lokomotiva s udírnou na dřevo, nebo dřevěné uhlí.

V přípravě jídel na grilu jsou Češi špičkou a ani Vy byste určitě neměli zaostávat. Vždyť co může být  během letního večera příjemnější, než pozvat kamarády, nebo rodinu a ugrilovat si šťavnatý steak. Pokud chcete občasně ugrilovat několik steaků, nebo plátků zeleniny na zahradě, pak doporučujeme gril s poklopem a regulací přívodu vzduchu, pokud chcete občas grilovat na cestách, nebo dovolené, pak si můžete vybrat z nabídky minigrilů a jestliže se chcete grilování věnovat profesionálněji, pak máme pro Vás velké grily typu lokomotiva s udírnou, ve kterých můžete grilovat, vařit, péct i udit. Většina grilů je určena na dřevěné uhlí, ale najdete u nás i modely, ve kterých je možno topit klasickým dřevem, nebo briketami.